Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
myslíte že dokáže žena odpustit lhaní, přetvářku, dělání ze sebe někoho jiného? Zaleží na povaze? Jak je to u většiny žen?
Díky.
Já bych neodpustila ani jedno (ženě ani muži).
doplněno 21.11.14 21:27:Bene, tohle podle mne spíše než s láskou, souvisí s rozumem a sebeúctou. Myslím, že by po sobě žádná žena "neměla nechat šlapat"...
doplněno 21.11.14 21:29:Nikdo by po sobě "neměl nechat šlapat"(nejen žena) ...
Já třeba lhaní nesnáším. Záleží na situaci a jak často to ten člověk dělá. Ještě záleží na tom, čeho se to týká a po jaké době, co se znají, se to stalo. Zaujalo mě to dělání ze sebe někoho jiného. Pokud někoho leta znám, tak ho prokouknu, že dělá ze sebe něco jiného. Je otázka, proč dělá se ze sebe někoho jiného? Pokud proto, aby přežil nebo zapadl v práci do kolektivu, to ještě beru. Ale proč by to dělal ve vztahu k partnerce? Aby se jí zalíbil? Napište sem konkrétní situaci, aby jsme věděli a rozlouskli to. Na začátku vztahu, když se dva lidi poznávají a jeden dělá ze sebe něco jiného a lže, přetvařuje se, některá žena ho může prokouknout, jiná zas ne. Pokud ho neprokoukne a přijde na to za delší dobu, že jí vodil za nos, tak určitě v něj ztratí důvěru. Mě když někdo jednou zklame, už mu pak nevěřím. Ale odpouštět se má.
Dobrý den, dokud Vás bude milovat, tak bude odpouštět. Až láska poleví, prohlédne nebo pochopí, tak začne problém. Tak to bude i o čase (mimo její povahu a inteligenci). Zdravím!
doplněno 21.11.14 21:44:ivzez - to máte pravdu, ale je schopen zamilovaný člověk používat inteligenci a rozum?
Vždyť to tady vidíme velmi často v otázkách, co vše jsou (hlavně) ženy schopny odpouštět a nechat si líbit. Těm inteligentnějším to dojde časem - a ty druhé si to "vychutnávají" a trpí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.