Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Danovy poradce

Od: totalscience odpovědí: 4 změna:

Nevite nekdo, kdyz jsem OSVC a nechci si delat danove priznani sam, abych neudelal zadnou chybu, jestli bude danovy poradce k necemu?

Jde mi o to, kdyz bych mel danove priznani s razitkem, ale byla tam treba nejaka chyba, tak to znamena, ze bude za tu bude zodpovednej danovej poradce, nebo je to porad moje zodpovednost?

diky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Oproti účetní poradce odpovídá.

totalscience
hodnocení

a za co vsechno? za jakokoliv chybu? a staci razitko, nebo musim mit nejakou smlouvu s poradcem?

diky moc za rady

Odpovídá ze zákona.

Ale jen za to, co skutečně dělal. Pokud bude něco chybět, protože jste to zatajil, zodpovídáte vy. A v tom je právě háček, jak zpětně dokázat, že jste mu dal všechny podklady...

totalscience
hodnocení

diky moc za odpoved!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]