Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nejspíše mám vnitřní hemeroid...Nejprve do byla před cca rokem kulička...ale teď už me hodně tlačí a celkem i bolí...nemohu se toho už ani dotknout...Koupil jsem si čípky od Faktu...užívám je třetí den, ale žádné zlepšení, dubová kůra nepomohla.. CO se stane, když se to včas nevyléčí?
Myslel jsem,že to samo přejde..ale asi ne...k obvodnímu doktorovi se stydím...a kdyby aspoň nebyl tak ´´přísný´´.
Nebo mám jít rovnou na chirurgii? Dočetl jsem se, že pak už je to na operaci, když nic jiného nepomůže...jak dlouho to trvá a jak dlouho budu muset být ´´nemocný´´ moc děkuji za rady
zkuste sehnat léky na ředění krve, Detralex Glyvenol. Měly by se používat po konzultaci s lékařem, ale víte jak to chodí Jináč k obvodnímu nemusíte, můžete rovnou na chirurgickou pohotovost, sice vás to bude stát 90, ale jsou tam na takový věci zvyklí. Je to otázka 20ti minut, odcházíte domů, druhej den je dobrý si vzít volno, záleží co děláte, dá se to zvládnout přinejhorším i bez volna. Skočte si na tu pohotovost dnes, pokud máte volnej víkend .)
dobrý den, tak už to mám za sebou...Jak jste řekl...
Před chvilkou jsem příjel z pohotovosti. Byl jsem na chirurgii...Hemeroid mi injekcí umrtvili, rozřízli, vyčistili a dali náplasti. Byla tam sraženina krve a hnisu...Netrvalo to ani 20 minut a mám klid.. Injekce trošku zabolela...ale bylo to celkem v pohodě..
v neděli jdu na kontrolu. Děkuji ještě jednou všem za reakci..Pomohlo mi to k rozhodnutí...Raději jsem to nechtěl nechat dojít až do doby, kdy bych k doktorovi nedokázal ani dojít..Již teď jsem malinko chodil jako kačer..
Doporučuji tuto kliniku, kde vám přístrojem Hemoron odstraní hemoroid, moc s tím neotálejte gyncentrum.cz/... - doktor je výborný, má s tím velké zkušenosti. Má to moc dobré výsledky. Ne všichny metody k odstranění tohoto problému jsou tak efektivní jako toto, je to menší zásah než operace. Doporučení nepotřebujete, při objednání vám vše vysvětlí.
Používal jsem mast Faktu,a minule při problémech mi v lékarně nabídli Dobexil H.Obsahuje i malé množství lidokainu (či jak se to jmenuje),který tlumí bolest! Mastička faktu i dobexil H mají rektální aplikátor.
Pkd je to ale dlouhodobé,tak bych to opravdu řešil s lékařem (Dle popisu jsem na tom nebyl tak strašně jako Vy) dokonce tse toto řeší ambulantně bez PN max jeden den/bez záruky/ ,i když asi ne všude!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.