Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nemáte prosím někdo zkušenost s nějakým vitamínem, doplňkem stravy, zeleninou atp., po které by "bledla pleť", tedy byla bělejší? Možná to mnozí budete chápat jako nesmyslnou otázku, ale např. po mrkvi (díky karotenu) se dostává do krve barvivo, které obličej zbarví...
Já mám zvýšený bilirubin (jmenuje se to Gilbertův syndrom, je to vrozené, léčit se to moc nedá) a často "tmavu až žloutnu", komu by se to líbilo, ale co holt už, tak by mě zajímalo, jestli existuje nějaké jídlo (popsané v odstavci nahoře), kde by se to třeba toto dalo eleminovat...
Prosím, zdržte se nesmyslných či posměšných komentářů, za tuto "nemoc" nemohu..
U vás je velmi důležité, abyste se vyvarovala především stresu, vyhýbala se velké námaze, pítí alkoholu a lékům, protože vše toto namáhá játra a pak se toto žloutnutí u Gilbertova syndromu viditelně zhoršuje.
Zkuste se s lékařem poradit o používání UV lampy, kterou se rozkládá bilirubin u novorozenecké žloutenky, jestli by to zafungovalo i na vás.
doplněno 26.11.14 17:20:Reakce žádná, to mne mrzí. To já si na vás vzpomněla i dnes. Ptala jsem se teď macešky, dělala kožní primářku, co by se dalo použít. Bohužel, žádné bělící krémy ani jiné užívání na toto neexistuje.
Není zač. Spíš bych použila na korekci make up. Pokud nesnášíte ten tekutý, zkuste kuličkový, z těch pudrových kuliček. Mně se velmi dobře osvědčil. Mají různé odstíny na různé barvy pleti. Vícebarevnost kuliček dodá přirozenějšího vzhledu pleti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.