Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Investice u banky

Od: jakubd* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

rád bych se zeptal, jestli máte někdo zkušenost s investiví u banky J&T? Nebo s jakoukoliv jinou investicí v řádu statisíc?

Děkuji

JD

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

Jakube, zřejmě to bude Banka dostupná na našem trhu, ale zkušenosti s ní nemám. Pokud vím, tak dobrá je Irská Banka, ale tam byly inventice od 50 - 100 tisíc eur. Pak ovšem máte zajištěnu rentu do smrti. Smůla je v tom, že u nás pobočku nemá. Nevím, zda podobné obchody uzavírá nějaká Banka u nás. - pt

bruk600*
hodnocení

0x

Člověče! položte si otázku kde a jak ta skvělá banka vydělá peníze na to aby vám nějak významě pomohla vydělat. Ty žvásty, že jsou na to odborníci si mohou nechat od cesty a o jejich platy se ještě snižují vaše možné výdělky. Jejich platy zaplatíte i v případě, že prodělají a tak v konečném důsledku stejně proděláte. Já bych o tomto ani neuvažoval, ale jsou to vaše peníze a tak si je můžete utratit - prodělat jak chcete.

jakubd*
hodnocení

Tak jsou asi dvě varianty, jak tomuhle předejít:

1) mít je doma/na účtě

2) investovat sám (riziko, že sám prodělám je velmi vysoké)

Tak a co teď :) Takové dluhopisy mi velku přijdou fajn...

tiffany*
hodnocení

0x

Investovat sám, bez potřebných znalostí, je prakticky totéž, jako doufat, že vyhrajete nejvyšší výhru v loterii. Než to vše nastudujete (je to na dlouho :), je opravdu rozumnější si vybrat banku a dát peníze do některého fondu, je jich více druhů, v bance Vám dají základní poučení a navrhnou, kam peníze uložit a Vy se rozhodnete. Rozhodně je dobré se průběžně zajímat a získávat informace na severech o investicích. Jinak kterou banku, to je velmi individuální, dobré zkušenosti mám s ČSOB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]