Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimní bunda

Od: junkers* odpovědí: 9 změna:

Chtěl bych si koupit tuhle zimní bundu. Ale nikde nemají mou velikost XXL. Poraďte obchod, nebo eshop, kde jí mají v uvedené velikosti.

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
junkers*
hodnocení

Jo, na tu jsem koukal, ale když ona nemá ty prsní "svaly" *hi* . Já bych chtěl tu s těma svalama na hrudi. Ta je perfektní.

tiffany*

Tak jsem rychle koukla a je fakt perfektní, se Vám nedivím, že ji chcete:), pokud jde o velikost, často žáleží na střihu, třeba by Vám byla i ta 3xl, kterou tam mají, zkuste tam zavolat a uvidíte, taky ji přece můžete vrátit. Přeju Vám, aby Vám seděla ;).

kikai
hodnocení

1x

Bunda s prsními svaly?:-D Ó můj bóóóže. To je jako když si malí chlapi pořizují velké psy. Nebo když si chlapi s malým kupují velká auta:-D Nebylo by lepší zapracovat na vlastních prsních svalech?

hodnocení

0x

Na slovensku mají 2XL za 178€ což je při současném kurzu 4900kč.

Ovšem nevím jak je to s poštovným. Při pokusu o objednávku vyskočí u způsobu a ceny dodání "Budeme vás kontaktovat"

ja1
hodnocení

0x

Hotový Batman...*frajer*

junkers*
hodnocení

Tak já nakonec koupil tu, jak doporučila Hankas. A k tomu nóbl Hillman čepičku s klapkama na uši za litr. Už se těšim, až mi to přijde, jak se budu prohlížet v zrcadle.

tak dej vědět, jak to dopadlo :) :)

majsterjoe*
Hehe, tak snad budeš spokojený a trošku radosti do života. To je pak fajn.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]