Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slíbený pronájem bytu

Od: ewa* odpovědí: 2 změna:

Majitel bytu slíbil pronajmout byt, ovšem ne hned, ale až za několik týdnů by byl k nastěhování. Jak teď postupovat, abych měla jistotu, že opravdu s tím mohu počítat a mohla zrušit další hledání bytů? Nerada bych se spoléhala jen na ústní dohodu-on si to může potom rozmyslet. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co mu (a Vám rovněž) brání sepsat nájemní smlouvu od určitého budoucího data, třeba od 1.1.2015? To bych viděl jako nejjistější. Ovšem 100%-ní záruku nebudete mít nikdy...

hodnocení

0x

Sepsat smlouvu, zaplatit kauci a první nájem. Jinak bych nikomu nic nevěřila a nespoléhala se na ústní dohodu.

Když jsem si sjednávala první nájem, majitelka toto chtěla po mně - "jakmile mi na to kývnete, chci kauci a první nájem". Měla špatné zkušenosti, že s lidmi počítala, a pak jí to odřekli a ona přišla o měsíc nájmu a musela hledat dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]