Nejste přihlášen/a.
Pěkné odpoledne, od minulého týdne mě bolí v krku a vůbec se to nelepšilo. Dneska jsem šla k doktorce a napsala mi Bioparox. Krk se uklidnil ale najednou se mi zvýšila teplota, jsem unavená a bolí mě hlava. Bohužel mě večer čeká maturitní ples a já teď vůbec nevím, co dělat. Je mi špatně a celý večer mám strávit na maturiťáku až do půlnoci. Neznáte něco, co uleví aspoň trošku. Stačí aby to bylo dočasné, ale aby to pomohlo aspoň na dnešek. Díky
Bioparox je dobrá věc - bohužel jste ve stádiu propuknutí nemoci, takže pokud se chcete bez následků brzy vyléčit a nenakazit všechny své spolužáky, místo nadopování prášků navrhuji spíš postel ...
Samozřejmě existují některé injekce, které vám jistě nedají s vyjádřením, že je to bezdůvodné...
Někdo to zvládá díky dvěma paralenům po 4 hodinách..., záleží na více faktorech - pokud se však nemoc táhne týden a teď se zhoršuje, může se jedna taková noc projevit více, než si můžete myslet
Mel sem ten samy problem v utery. Na tanecni sem nakonec sel, vzal sem si panadol. Ulevilo se mi, tak sem to tam odtancoval a sel domu. Teplota zvysena dalsi den nebyla.
Takze jestli vam nevadi riziko nakazy nekoho dalsiho, nebo ze se vam to zhorsi vemte si prasek na bolest hlavy a horecku, melo by vam byt lepe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.