Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na ulevení?

Od: nelis* odpovědí: 4 změna:

Pěkné odpoledne, od minulého týdne mě bolí v krku a vůbec se to nelepšilo. Dneska jsem šla k doktorce a napsala mi Bioparox. Krk se uklidnil ale najednou se mi zvýšila teplota, jsem unavená a bolí mě hlava. Bohužel mě večer čeká maturitní ples a já teď vůbec nevím, co dělat. Je mi špatně a celý večer mám strávit na maturiťáku až do půlnoci. Neznáte něco, co uleví aspoň trošku. Stačí aby to bylo dočasné, ale aby to pomohlo aspoň na dnešek. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bioparox je dobrá věc - bohužel jste ve stádiu propuknutí nemoci, takže pokud se chcete bez následků brzy vyléčit a nenakazit všechny své spolužáky, místo nadopování prášků navrhuji spíš postel ...

Samozřejmě existují některé injekce, které vám jistě nedají s vyjádřením, že je to bezdůvodné...

Někdo to zvládá díky dvěma paralenům po 4 hodinách..., záleží na více faktorech - pokud se však nemoc táhne týden a teď se zhoršuje, může se jedna taková noc projevit více, než si můžete myslet :(

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den,

mě doslova vytáhl chřipku z těla Preventan - pár tablet najednou.. Být nemocná na maturitní ples je naprd:(..

tajemnak*
hodnocení

0x

Mel sem ten samy problem v utery. Na tanecni sem nakonec sel, vzal sem si panadol. Ulevilo se mi, tak sem to tam odtancoval a sel domu. Teplota zvysena dalsi den nebyla.

Takze jestli vam nevadi riziko nakazy nekoho dalsiho, nebo ze se vam to zhorsi vemte si prasek na bolest hlavy a horecku, melo by vam byt lepe.

nelis*
hodnocení

Nikoho nakazit nemůžu, nemocní jsme všichni kromě pár vyjímek, i učitelé jsou na antibiotikách. Doufám, že to skončí co nejdřív a hned jdu domů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]