Nejste přihlášen/a.
Je mi skoro 22 a stále jsem panic. Nicméně znám i starší lidi co jsou na tom stejně a nejsem ten typ co musí nabrat mermomocí zkušenost s první holkou co se mu nabídne. Koncem srpna jsem měl štěstí a seznámil se. Je to můj první vztah, byl jsem nervózní, nevěděl co si můžu a co ještě nemůžu dovolit, jestli se jí také líbím, a prostě asi dalších tisíc takovýhle otázek. Nakonec mi dala na druhém rande pusu sama a za to se tak trochu stydím ještě teď, že jsem nebyl trochu akčnější. No ale aspoň mi tím dodala jistotu a od té doby už to slibně funguje. Jenže teď už to začíná směřovat k sexu. Vždycky jsem se těšil, jenže teď se toho obávám. Jí je 20, předpokládám že už bude mít nějakou zkušenost za sebou, ale těžko říct žejo. Takže jsem nervózní z toho jak to proběhne, bojím se jestli mi to půjde, jak se bude ona chovat, a zase mám v hlavě tisíc dalších otázek a nápadů co se může všechno podělat a jakej z toho bude trapas. Asi bych se na tyhle předsudky měl vykašlat, je to stejný jako jsem si neuměl představit jak se budeme spolu třeba líbat a taky se povedlo, ale nejde to.
Chlape, nech to plynout máš akorát strach z neznáma, což je přirozené. První sex asi nikdy nebude ten nejlepší v Tvým životě. I přes to, zkus si ho udělat takovej, aby jsi na něj vždycky rád vzpomínal
a zkus si zachovat chladnou hlavu, netrap se zbytečnostma. V ten moment si prostě užívej to, že jsi s holkou, která o Tebe má zájem a nech starosti v kalhotech, který sundáš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.