Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaléhání uší, tlak

Od: uchos odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám problém s ušima. Vždy když ráno vstanu tak mi začnou po pár minutách zaléhat a přecházi to postupně na silnější tlak v uších až mírnou bolest i hlavy. Něco jako kdybych se ve vodě potápěl hlouběji a hlouběji. Přidává se ještě k tomu tenký, avšak vcelku hlasitý pískot. Tento proces se opakuje každé ráno a trvá po celý den. Chci poznamenat že to není tinnitus souvisí to s tlakem, a nemám ani problémy se sluchem. Píšu sem protože můj lékář zatím není dostupný.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Nebyl jste v poslední době nastydlý? Nepracujete v prostředí, kde jsou vibrace (např. brusky)? Nebyl jste v poslední době vystaven nadměrnému hluku (např. koncert)? Nemáte zvýšený cholesterol? (Někdy se stane, že se zanese cévka, co vyživuje sluchový nerv kouskem cholesterolu. Nemáte problémy s tlakem krve?

Navštivte ORL lékaře. Většinou vás tam vezmou i bez doporučení obvoďáka.

doplněno 21.11.14 12:04:

Pokud to není od nastydnutí či problémů s ušima a máte problémy s tlakem, poproste svého lékaře o ultrazvukové vyše/....

hodnocení

0x

Já se s tímhle trápila cca půl roku,,,doktorka mi řekl že je to od páteře,,,a nám už klid Jsu to nepříjemné stavy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]