Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paušál T-mobile - je to výhodné

Od: ejerycuh odpovědí: 13 změna:
Potřebuji moc poradit, dnes jsem volal na T-Mobile s přenosem čísla a bylo mě nabídnuta nabídka: neomezené volání do T-mobilu - zdarma + SMS zdarma50 minut do jakékoliv sítě 50 MB dat internetuvše za cenu 299 Kč měsíčně.Vše si to promyslím a zítra mě budou volat.Je nějaký prostor ještě pro nějakou slevu? Co zkusit za vše třeba 250 Kč? Jinak Tarifomat nabízí (bez internetu)!a se započtením slevy na 2 neplacené faktury cca. 230 Kč měsíčně, ale dává 100 minut jinam, ale ne zase internet 50mb dat.Díky za odpověď.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Zeptejte se ještě na tarifikaci. T-mobile měl 60´ + 30´, u novějších tarifů dokonce 60´ + 60´ a na cenu volání po provolání volných minut. (Aby "zvýhodněný" tarif nakonec nebyl horší, než ten, co máte nyní.)

ejerycuh
hodnocení

Já se na to zkusím určitě zítra zeptat. Snad bude tarifikace 60+30

Je to jinak výhodné?

iz*

Podle mne by to bylo výhodně s tarifikací 60´ + 1´ nebo 1´ + 1´ (ale to už bych ctěla moc) ... Zkuste to "ukecat" na těch 60´ + 1´.

hoummy*
hodnocení

2x

Je to výhodne šel bych do toho, mám ten s neomezením volnáním do T-M a 100 minut a nestěžuju si :)

esme*
hodnocení

0x

Postavil jste otázku chybně. Nejde o to zda je nabídka výhodná, ale zda je výhodná PRO VÁS. A to záleží jen na tom, kam a jak dlouho voláte, jestli ty volné SMS a minuty využijete.

Doma jsme zjistili že ani jeden ze tří lidí nevyužíváme všechny předplacené služby, přešli jsme na karty bez paušálu a měsíčně každý ušetříme (dřív jsme platili každý 300Kč paušál, teď cca 80Kč za měsíc).

Navíc volné volání pouze do vlastní sítě je blbost a reklamní trik, to by mne švihlo pořád muset myslet na to jakého operátora má ten komu volám. :-D

kutululu
hodnocení

0x

Levněji už Vám to asi nedají a jestli jo, tak budete mít velké štěstí. Já jsem zákazníkem T-mobile 14 let a teď mi končí smlouva na paušál. Měla jsem starý tarif za 299,- a nyní mi nabízejí skoro to samé né-li vlastně horší za 440,- Hodně mě v tomto zklamali a asi přejdu k jinému operátorovi. Takže jako nový zákazník nečekejte zázraky. Jinak co si budeme povídat 50 MB internetu je směšných, to máte prosurfováno ani né za týden i když na internet skoro vůbec nepůjdete.

jerrysek*
Také mi teď končila smlouva u T-Mobilu. Poslali mi na e-mail nabídku tarifů, které si mohu vybrat. Všechny tři co tam byly, byly daleko dražší než můj stávající a naprosto nevýhodné. Stačilo ale navštívit pobočku a ejhle, mám tarif výhodnější a levnější než ten předchozí.

kimbert*
hodnocení

0x

Byl jsem na tom úplně s T-mobilem stejně,přešel jsem ke gomobilu a platím ani ne třetinu toho co u T-mobilu,hlavně by jsi mněl mít přehled kolik asi minut měsíčně provoláš,výhoda je u gomobilu,že si to nastavíš sám ,já mám paušál 25 kč , za sto minut do všech sítí 100kč ,takže celkem měsíčně 125 kč,a jestli pošlu občas SMS tak ji platím samostatně (1.30kč)žádný balíček.

karolinka1*
hodnocení

0x
ja som využila relaxmobil : čekuj finexpert.e15.cz/...

hodnocení

0x
Nyní je nejlevnější tarif 449 Kč u vodafonu s neomezeným voláním a sms + 500 MG internet

danys*
hodnocení

0x

Zeptejte se těch šmejdů z t-blbajlu, jaký tarif a za kolik by nabídli např. v Rakousku a budete se divit, jak je ta vaše nabídka "výhodná"*smich*

Jinak bych doporučil tohle: adagiomobile.cz/...

svyjabob*
hodnocení

0x

Jo nabídka vypadá celek slušně. Jsem u T-mobile a mám za 649,- neomezené volání a SMS s asi 2GB internetem ( druhý číslo mám u o2 kde mám spíše na příjem za 119,-) , ano jde to u virtuála levněji a byl jsem u dvou virtuálů ale ty jejich služby stojí za prd, infolinka zpoplatněna, když něco chcete trvá věčnost než vám pomohou, a nemůžete si jen tak zajít na prodejnu si jít třeba prohlídnout služby, poradit s něčím nebo koupit přístroj se slevou.
Já bych to napsal takto : kdo chce volat nejlevněji ať jde k virtuálovi, kdo kvalitní službu a péči, tak k těm velkým, rozdíl je za ty dva roky minimální stačí nejít 2-3x "na pivo" a rozdíl máte zpět plus uděláte něco pro zdraví :D

sos*
hodnocení

0x

Chci ušetřit a tak mi vyhovuje Twist - předplacená karta. Ta mne omezuje ve zbytečném kecání. Mám kredit - vol¨ám, nemám kredit - napíši SMS nebo krátce prozvoním a počkám, až zavolají

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]