Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit ukonceni placeni vyzivneho?

Od: miki64 odpovědí: 5 změna:

platim vyzivne ...diteti bylo letos 19 let a v cervnu ukoncil stredni skolu. Jak zjistit jestli pokracuje dal ve studiu nebo zacal pracovat? Jestli ma on povinnost mi oznamit,ze nepokracuje ve studiu a je v pracovnim procesu nebo si to musim zjistit sam? Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A co se ho třeba zeptat?
miki64
hodnocení

opravdu odpoved za vsechny prachy... to ze muze lhat to vas nenapadlo? cekal jsem jinou odpoved

Praktická ukázka.

Otázka: "Studuješ?"

Odpověď: "Ne" Reakce: "Tak mi to tu napiš." A mám i potvrzení.

Odpověď: "Ano" Reakce: "Tak mi přines potvrzení."

Tato konverzace může proběhnout jak ústně, tak i písemnou formou. Jak jednoduché. *ua*

eulalie*
hodnocení

0x

Pokud dítě nastoupilo na vysokou školu, každá vysoká škola na studijním oddělení vydává studentům potvrzení o studiu. Většinou ho totiž potřebují sami studenti, i jejich rodiče pro uplatnění různých slev na jízdném, či na dani. Takže toto je možnost, jak zjistit, jestli dítko studuje, či pracuje.

myse*
hodnocení

0x

Pokud s ním nemluvíte nebo se nestýkáte (do toho mi nic není jak to máte) tak ho můžete písemně požádat o předložení potvrzení o studiu. Pokud spolu mluvíte, tak si o něj prostě řekněte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]