Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na stránkách vaseadvokatka.cz/... jsem položila v diskuzi, která má být zdarma, dotaz. Při vkládání se mě to na nic neptalo, nic jsem neodklikla, nevyplňovala, zkrátka napsala dotaz a dala odeslat.
Dotaz jsem položila právě proto, že to mělo být zdarma. Nicméně mi vzápětí na email přišla výzva k uhrazení částky 200Kč za to, že jsem zvolila možnost volby přednostně zodpovězeného dotazu, který je placený a je součástí formuláře. To však není pravda, tato možnost tam nikde nebyla a odmítám platit za něco, co jsem v žádném případě nepotvrdila, neobjednala, nekoupila. Mám ale obavy, že tu částku po mně budou nějakým způsobem vymáhat, nebo že se částka navýší o nějaké jejich úroky a budu donucena částku zaplatit. Mě 200Kč při nejhorším nevytrhne, v životě člověk přijde o víc, ale jde mi o princip a zároveň chci upozornit další lidi, aby si na tuto stránku dali pozor. Samozřejmě jsem obratem poslala e-mail, že jsem si nic neobjednala a nekoupila a nezdá se mi tento postup regulérní, ať dotaz stornují, zatím nikdo neodepsal, tak se chci zeptat, jestli se mohu nějak bránit, nebo mi nezbyde nic jiného, než částku uhradit?
Děkuji za odpověď.
Návod k použití Právní poradny.
Nově nabízíme možnost upřednostnění vašeho dotazu, více se dočtete v naší aktualitě.
I přes velký počet vyřízených bezplatných konzultací či odpovědí v online právní poradně, je počet požadavků po našich bezplatných službách ještě větší a všem se bohužel nemůžeme věnovat okamžitě. Zejména z kapacitních a finančních důvodů. Proto jsme se rozhodli vám nyní nabídnout možnost přednostního vyřízení dotazu v návaznosti na úhradu poplatku. Tento činí 200,- Kč včetně DPH a po jeho úhradě je vám garantována odpověď na váš dotaz v rámci 2 pracovních dnů. Možnost volby placeného dotazu je součástí formuláře v online právní poradně.Pochopitelně budou z naší strany nadále zodpovídány i bezplatné dotazy. Nicméně vzhledem k jejich značnému objemu nemůžeme garantovat dobu odpovědi. Ta závisí na aktuálním počtu dotazů a vytíženosti našich právníků.
Prošla jste si ten web před vložením dotazu (nepřijde mi úplně v pořádku)?
Jak jste se dostala na formulář k vložení dotazu?
Mně se tam nezobrazují odpovědi. Po kliknutí na "Nový dotaz" se mi nabídne vyhledávání a po zadání vyhledávání mi "vyjede" prázdná stránka ...
doplněno 20.11.14 09:28:Už jsem přišla na to, jak se dostat k odpovědím (ten web je řešen dost "něšikovně"), ale formulář k vložení otázky pořád ne a ne najít ...
Proti spolku právníků nic nesvedete, prostudujte opětovně zda tam není cokoliv, aby poplatek byl v právu a než mít potíže s exekucí raději bych zaplatil, pamatujte, že kapitalismus je jen o penězích, byl jsem před lety u super právníka, který zastupuje českou šlechtu a učedníky v politice, kteří sem tam občas odkloní nějaký milionek a za hodinu porady jsem zaplatil 4000 tvrdých českých, ani jsem se neprotestoval, poněvadž jsem si nepřečetl mini návod před vstupem k odborníku
Je přednastavena expresní odpověď. Pro odpověď zdarma je zapotřebí překliknout na odpověď běžnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.