Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolužačka to chce

Od: michal* odpovědí: 39 změna:

Ahoj, mám takový problém se spolužačkou. Sice je zadaná, ale pořád se na mě dívá a usmívá, někdy se mi dívá i mezi nohy. Například v tělocviku se o mě schválně otírá a míří rukou schválně dolů. Často na sex naráží i slovně například jestli nechci, aby se mnou šla na záchod. Nevím jak reagovat? Není škaredá. Příští rok maturujeme. Díky za názory co s tím.

39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Jestli je zadaná, tak držet od těla. Rázně odkázat do patřičných mezí. Ušetříte tak pravděpodobně sobě, jí i onomu třetímu řadu problémů. Pokud se ukáže, že to s tím zadáním není tak vážné, nic Vám v ničem nebrání. Ale je taky možné, že si z Vás jen dělá srandu a zkouší, co vydržíte. Nebo jde o sázku, že Vás svede. Takže s rozmyslem.

doplněno 19.11.14 18:46:

Jestli se chová tak, jak píšete, jde téměř na 100% o provokaci. Když podlehnete, postará se Vám pravděpodobně o ostudu po celé škole. Dejte jí najevo, že jsou Vám její úmysly jasné a že jí neberete vážně. Ovšem s citem, kdyby to náhodou bylo jinak (nepravděpodobné), tak abyste jí neublížil.

pohanka*
hodnocení

4x

Ani náhodou. Máš svoji hrdost. Vybereš si sám dívku, o kterou budeš stát, kterou budeš chtít a ne tu, která se sama provokativně nabízí

Může to být sázka.

Je dobré si vzpomenout na pořekadlo - co je v domě, není pro mě.

Pozor na mimi na cestě, jestli nechce platícího tatínka.

Můžeš reagovat různě. Jejímu příteli říci, aby si ji lépe hlídal, nebo ji lehce plácnout přes ruku, aby nestrkala ruce tam kam nemá.

ohneta*
hodnocení

3x

V čem je problém, ty si zadaný? Pokud ne, tak jdi do toho

michal*
hodnocení

Problém je, že ona je zadaná a to tak, že chodí se spolužákem... Jinak bych do toho asi šel. Třeba včera v tělocviku (já se převlíkám trošku dýl), tak ona přišla a já byl v trenýrkách a řekla: nechceš je pomoct sundat? a prohrábla si prsa. Já se jen usmál a řekl, že to zvládnu sám.

hodnocení

3x

Takovým holkám se za našich studentských let říkalo ,,rádodajky,, a ku podivu takové chování kluky spíše odrazovalo a hnusilo se jim to,oni chtěli holku dobývat a nejlépe ,,být první,,.Tady si tak akorát možná užijete,ale může to skončit i malérem v podobě pohlavní nemoci.Pokuď máte ,,všech 5 pohromadě,,raději hledejte nějakou méně dostupnou holku,které si budete moci i vážit.

martinaa*
hodnocení

3x

Pokud jsi prospěchář, který bere všechno, co život nabízí, bez ohledu na ostatní, tak do ní běž. Pokud ti víc záleží třeba na tom klukovi, kterého chce ona podvést, tak si ji drž dál.

doplněno 19.11.14 22:56:

Bussi, já hodit můžu, věřte nebo ne.

buss

Kdo jsme někomu někoho nepřebrali hoďte šutrem ...

dejavu*

Taky se hlásím, ač ze zásady nikoho nekamenuji, nelustruji a nepranýřuji, ale nikomu nepřebrat chlapa a s žádnou se o chlapa nedělit, to byla jedna z mých mála zásad, které jsem se vždy držela a nelituji. Ono stavět štěstí na cizím neštěstí se vždycky dříve nebo později vymstí. Boží mlýny sice melou pomalu, ale je to solidní firma. ;)

jmlc*

taky se hlásím... na koho mám házet ty šutry?

eulalie*
hodnocení

2x

Abyste si pak tím sexem na záchodku nenaběhl... vy to vezmete jako jen takové povyraženíčko mezi chemií a dějepisem, ona bude myslet na svatbu... Tak to v životě totiž často chodí. Chcete ji? I když se vám nabízí jako... prodejná žena? Kolika klukům už takový návrh udělala? Určitě nebudete jediný.

donkarel*
hodnocení

2x

Záleží na povaze člověka, jestli by to byl schopen akceptovat. Za život jsem dostal 2 takové nabídky - jednou na školní akci (za střízliva na VŠ) a podruhé v klubu na Silvestra (oba jsme byli dost napití).

Sex mám rád, ale asi jsem divnej :D nemůžu ho tam prostě jen tak strčit každý, co mi nastaví. Mám za sebou 3 delší vztahy a vždycky mě "bavilo" jít na to postupně, nejdřív tu holku poznat, zjistit jaká je, ... užívat si ten začátek vztahu, poznávání a postupem času i jistou nadrženost a pak postupně objevovat tělo toho druhého a přejít k sexu.
Ale jak říkám - asi dost záleží na povaze člověka, já jsem dost nedůvěřivej k lidem a celkově dost opatrnej, no a podle toho taky vypadá moje seznamování :D

A když jsem zrovna neměl přítelkyni, tak jsem si prostě pomohl sám. Od toho má člověk ruce :D Ale prostě chybí tam ten zvláštně popsatelnej pocit, že jsi s někým, s kým jsi toho spoustu zažil, koho máš rád, kdo je tam s tebou... A přesně to samé by mi chybělo u takovéhle "roztahovačky" co dá každému i když má přítele. Nemluvě o tom, že jestli s ní plánuješ jednorázovku, tak většinou první styky stojí za prd, než poznáš co vám oběma vyhovuje :)

pohanka*
hodnocení

2x

Zareaguji již asi pozdě, vše a dobře zde již bylo napsáno, takže snad takto.

Někteří mladí si myslí, že spolkli všechnu moudrost světa, že nikdo na ně nemá, jak jsou nejchytřejší, jaká je zábava, vystřelit si ze starších. Tedy já už jsem starší.

Na zadání dotazu není pro mne nic divného, i takové ku...čky dnešní doba produkuje. Nesouhlasím s názorem, že by se taková holka v Česku nenašla, ale našla.

Většina poradců se snaží radit co nejlépe. Jistě takových více než 99 procent tazatelů žádá opravdu o radu, /nezkouší, neprovokuje/ a my mu poradíme rádi.

Ale jak říká klasik ,,lidi jsou různé,, a vyjímka potvrzuje pravidlo, takže i tady se najdou různí vykukové.

A Rexono, my o tvoje rádoby chytré příspěvky a hodnocení nestojíme, pokud máš vyšší ambice, cíle, a na zábavu kvalitnější stránky, tak se na ně přesuň.

Možná, že život přinese i Tobě nějaké překážky, bolesti, slepou uličku a budeš v tu chvíli ráda, když se budeš moci s někým rychle poradit a svěřit. Nikdo nevíme, co nám život v budoucnosti přinese, ale když to sleduji kolem a kolem, tak mám docela strach, ne o sebe, my starší už máme život za sebou, ale o mladou generaci, o naše děti a vnoučata.

hmm
hodnocení

1x

Taky bych se na to vykašlal..

Když už budeš někoho chtít, musí to mít i nějaký náboj - ne jenom si vylít pár spermií a dost možná si zavařit na celý život... Hledej si partnerku, se kterou bys chtěl být - takovéto coury nemají budoucnost

kvetuse*
hodnocení

1x

Znám podobný případ, kdy ten její se s ní chtěl rozejít rp její nesnesitelnoum povahu a ona to těžce nesla, tak ho všude pomlouvala pro sex. neschopnost, aby jej urazila a zakryla pravý důvod rozchodu. Takže si myslím, že to na Vás může zkoušet a hlavně si chce zahojit své poraněné ego a chce si dokázat, že může mít rychle náhradu.

michal*
hodnocení

Děkuji za moc pěkné odpovědi. Právě jsem se jí dokázal zeptat proč to všechno. Prej jí její přítel nedokáže tolik uspokojit v sexu. Klidně se s ním rozejde a začne chodit se mnou nebo jen se mnou mít sex, když nebudu chtít vztah. Nevím jak to udělat. Klidně bych s ní měl sex, ale na vztah to nevypadá a je mi to takové divné.

hmm

Vztah dvou lidí není o sexu... sex má být třešničkou na dortu, ale nikdy pojítkem ...

Je to všechno o charakteru člověka - a každý jsme jiný... Osobně jsem v mládí párkrát odmítl vztah s některými (ať už kvůli svému přesvědčení nebo jejich zjevu), někdy se mi to vrátilo formou pomluvy (např. jednu jsem měl klátit na hřbitově...)

Pokud si ale zachováte čisté srdce, nemusíte v dalších letech litovat ...

Mimochodem - co když nebude stačit této ženštině ani jeden, ani dva chlapi? Možná 4 za den? ... Co když má pravidelný nechráněný sex...?

pohanka*

Rady jsi dostal, většinou podobné. Děvče má vyšší potřebu sexu. Tak aby jsi jí stačil i ty. Pokud nemáš zábrany. Hlavně ne sex na školní půdě. Používej vždy kondom.

michal*
hodnocení

Děkuji, no nechci s ní mít pravidelný sex. Stačil by mi s ní 1 sex. Tak často nemá sex, ale asi 1 do týdne. a s kondomem, to jsem si jist, ale asi se s ním nebude rozcházet kvůli 1 sexu se mnou.

buss
hodnocení

0x

Udělej si dobře, dyť si ji nemusíš bráát. Co když jen dráždí a pak cukne?

hodnocení

0x

Já bych neváhal a konal.

okey

Neváhej a toč nebo to mám vzít za tebe,žijem jenom jednou a když se život tak nabízí,olalala.

petula00*

Nevím jak jsi na to s výdrží a uměním,ale pokud do toho půjdeš tak se Ti eventuelně může stát,že pokud to nebude podle jejich představ tak může dotyčná dalšímu nápadníkovi ponížit i tebe tím,že ti řekne to co řekla tobě o tvém předchůdci.Ale myslím si,že takhle mladé děvčata toho ještě moc neumí a jsou rády,že si aspoň zašpásují.Pokud si věříš tak jí to dopřej a snaž se.

cobrak*
hodnocení

0x
Je to složité. Zeptal bych se ji,jestli by dokázala mít tě mnou vztah,protože se mi líbí jak po fyzické stránce,tak i po té psychické, pro povahu a tak. Měl jsem to ve škole podobné a jsem rád,že jsem řekl,že ne. Ta slečna před maturitou otěhotněla a nedokončila školu a dodnes ji nemá. Prostě chtěla něco víc,ale sama nevěděla,co. Nakonec ji Prostě její kluk udělal holku a dnes nemají co jíst,protože ji nikde nechtějí zaměstnat. A já jsem rád,že jsem tenkrát couvnul. Ale ona mě po své povahové stránce nepřitahovala,pokud tahle Vás ano, zkuste to,ale věřte,že pro jeden sex je škoda ztratit dvě kamarádství... Měl byste ji aspoň mít hodně rád a ona Vás též. Avšak vždy to samé může udělat znovu... Delejte,co Vám srdce přikazuje,ale nedávejte rozum příliš daleko...

frame*
hodnocení

0x

Malý dotaz mimo: Vy máte na SŠ rok před maturitou společnou tělesnou výchovu?

olldas

Povinná tělesná výchova je na všech středních školách. Stačí si projíst stránky ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. :)

doplněno 20.11.14 14:27:

Aha, společnou, tak asi ano, mají, třeba malý počet nebo tak :)

micagali

Co je divného na tom, že mají společnou tělesnou výchovu? My jsme na základce sice byli rozděleni na holky a kluky zvlášť, ale na střední je to jiné. Když máte obor, kde je třeba 20 lidí, tak se nevyplatí to půlit na dva učitele...předpokládám, že šatny mají ale každý zvlášť. Nebo máte třídy, kde je převaha holek nebo kluků (např. 5 holek a 15 kluků či naopak) v takovém případě nemá smysl něco "půlit"...

frame*

Já jsem zažil společný tělocvik naposledy ve třetí třídě, tak mi to proto připadalo zvláštní. Na SŠ jsme byli jako kluci v převaze. V každé třídě cca 25 kluků a 5 holek. Přesto jsme měli TV dělený. Holky měli TV spojený s holkama z jiných tříd, aby jich bylo víc.

michaelka54*
hodnocení

0x

Jestli se ti líbí tak jí řekni že do toho klidně půjdeš ale musí se rozvést se svým klukem, nemusí se zmiňovat že se chce rozejít kvůli tobě, ale jen že má někoho jiného. Nebo jí řekni že jestli ti nedá pokoj tak to řekneš tomu jejímu příteli. ( to vždy zabere mám s tím zkušenosti! ) :)

hodnocení

0x

Nejdřív si její návrhy nenápadně natoč na mobil abys měl pro toho jejího případnej důkaz aby tě nějak nepoškodila a pak jí řekni ať se s ním kdyžtak rozejde a zařiď se podle toho jak ti odpoví. Hlavně si ten záznam než jí ho ukážeš někam zazálohuj aby ti ho nevymazala a nemohla tě u toho jejího kluka nějak poškodit jak už sem psal.

danys*
Jestli nejsi nejaky zoufalec co nema na lepsi, tak ji posli do haje. Od tohodle akorat tak neco chytnes...:)

rexona*
hodnocení

0x

Michale, gratuluju ti ! Moc se mi líbilo, jak sis tady z "chytrých" účastníků vystřelil. Hezky ti to sežrali, a taks ukázal a předvedl, jakou úroveň to tu má :D:D:D:):):)

Sežrali to, jen jeden se divil společnýmu tělocviku:)

V celém Česku by se taková holka nenašla !

A jak se on K NÍ STAVIL... to vás to nikoho nenapadlo?

Rexono, upřímnou soustrast!
Podle tvých příspěvků v tomto a dalších vláknech to vypadá, že mezi ty chytré účastníky nepatříš.
Úroveň poradny dělají lidé. Poradí.. Pomohou.. Sdělí svoje poznatky a zkušenosti.. Zamyslí se nad problémem.. A nad tím, co jejich odpověď, rada, názor tazateli či jiným přinesou.
Ti chytří z této poradny, kteří nejen sem do tohoto vlákna přispěli, jsou vesměs dlouholetými tvůrci kvality této poradny. Mají velké množství příspěvků a mají vysoká hodnocení. A dokáží třeba i porovnat skóre svoje s tím tvým, a udělat si svůj názor.
Poradna slouží potřebným. Dnes, zítra, za měsíc či dva roky může chlapec s podobným problémem, zmatkem v hlavě v tomto vlákně najít odpovědi, které mu pomohou. I ty nepomáhající.
Toto vlákno otevřelo již přes 1100 lidí. Zdálo se jim zajímavé. Ti, co ho otevřou v budoucnosti, si také pomyslí, jak se tu někteří chytráci ukázali a předvedli, jaká je jejich úroveň. A zařadí si je.
Takových děvčat je nejen u nás, ale na celém světě hodně. Mají pro své jednání různé pohnutky.
A společných tělocviků je i u nás z různých důvodů také poměrně dost. A dá se konstatovat, že v převážné míře jsou mezi cvičícími dost oblíbené.
doplněno 11.12.14 06:50: Všimni si, že se nezastávám Michala. Není registrovaný, pod jeho jménem tu může přispívat kdokoliv. Také z jeho příspěvků se dá usoudit, že je to více osob nebo rozpůlená osoba. Píše z více IP adres. V jiných příspěvcích vypadá jako dospělý. Názor si může udělat každý, kdo jeho příspěvky analyzuje.
Reagoval jsem na tvoje hodnocení poradny a lidí.
rexona*

Aha...tak upřímná soustrast. To znamená, že máš svázané ruce:)- já naštěstí né:) To beru, že se chceš zastat "vlákna", ovšem takový výjezd na mně nemusíš konat. Děkuji tedy za to info, že píše z více IP adres, tím se to vyjasnilo-k mému prospěchu. Kdo nepozná vykonstruktované příspěvky, tomu není pomoci.:) Rexona

dejavu*

Rexono, doporučuji vám se přesunout na Alíka či Zpovědnici - tam se vám zvlášť bude líbit, neboť pubertální mládež se tam předhání ve vymýšlení fejkových zpovědí. Můžete tam předvádět svou hysterii a napadat se s ostatními, je tam i mnoho agresivních toxikomanů, hezky se tam porafete a zvednete si adrenalin, přesně dle vašeho gusta, kdy můžete řešit něco a zapomenout na to, co vás ve skutečnosti žere. Ale svůj základní problém si nevyřešíte, ten tkví v něčem jiném.

Já odmítám lustrovat účastníky podle toho, jestli mluví nebo nemluví pravdu, nebudu tu suplovat detektiva a četníka a předpokládám, že i vymyšlený problém později může posloužit někomu s problémem podobným. BTW s tím tělocvikem - i my ho někdy měli spojený na SŠ i VŠ a šatny byly vedle sebe, ale to je vedlejší. Samozřejmě, že to rádce znechutí a otráví, když tu někdo prudí s vymyšleným problémem, aby byl středem pozornosti a ve finále je to jako s tím voláním o pomoc, které ostatní ignorují, protože se už tolikrát spálili.

Pro mou povahu je prioritní raději být 100x trapný důvěřivec a opakovaně si naběhnout na vidle, než nepomoci a nechat to plavat a pak si to vyčítat. Cítím se tak lepší, otevřená ostatním a s možností se radovat s lidmi. Ne je jen ztrapňovat, nenávidět a podezírat a uzavírat se před lidmi. To je má volba, vám je asi lepší v opačné formě. Tak si to hezky užijte. :)

faithoncemore*

Pěkně napsáno, souhlasím.

martinaa*

"Pro mou povahu je prioritní raději být 100x trapný důvěřivec a opakovaně si naběhnout na vidle, než nepomoci a nechat to plavat a pak si to vyčítat."

Není co dodat *palec**palec*

rexona*

Souhlas- faithoncemore®-taky:)

Alíka neznám, Zpovědnice je maximální odpad, nepřipadá v úvahu, naprostá ztráta času...:) Tak jsme si to vyříkaly, a já slibuji nápravu...:)

Ještě chybí od rexony omluva těm, které ve svém prvním příspěvku napadla... Teda její reakce na obsah první poloviny mého příspěvku, který rexona odignorovala. Michal nebyl ústředním tématem příspěvku, ale její hodnocení uživatelů a poradny.
Zmínka o Michalovi, jeho případných více osobách a IP adresách nebyla informace pro rexonu. Osvětlila možnost, že pod jedním nickem může přispívat více lidí nezávisle.
Kdo nedokáže pochopit přečtené, tomu není pomoci.
rexona*

hejkal® dobře, omlouvám se za můj drzý čumáček...já mám prostě ostré zoubky, a když mi strkají špekáček k čumáku, tak se nesmí pak divit :):)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]