Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zptat, jak jinak se mohu prokázat např. v kině, že jsem student, když jsem si ještě nestihla udělat studentskou kartu? Myslíte, že by to šlo občankou nebo nějakým dokladem ze školy?
Děkuju
Ahoj, nemáš náhodou průkazku na autobus? To by úplně stačilo. Jinak papír s potvrzením o studiu, alespoň dočasně něž budeš mít nějakou tu kartu. Jinak v kině po mně zatím nikdy nic vidět nechtěli.
Ahoj, no právě tu kartičku na autobus nemám, protože mi jí nechtěli uděat :/
A ISIC kartička ze školy se právě teď někde vyrábí :D
Kdo ti nechtěl udělat průkazku na autobus a proč? Jinak pokud to doopravdy tak pospíchá, tak bude nejlepší se ve škole zeptat učitele, pokud u sebe nemáš nic, čím se prokážeš.
Na nádraží mi řekli, že mám smůlu, protože bydlím ve městě a nejbliší zastávka je na vesnici, ve které nebydlím :D takže buď musim jezdit za plnou cenu nebo chodit každej den 2,5 km pěšky do školy :D
doplněno 19.11.14 16:49:Vzpomněla jsem si, že sem na začátku roku dostala potvrzení o studiu To by mohlo stačit ne? Je tam razítko školy, moje jméno atd :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.