Nejste přihlášen/a.
Mám s tím docela problémy. Nechci to tu nějak víc probírat, myslím si, že každý ví o čem mluvím. Jistě každý s tím měl někdy svou zkušenost. Všimla jsem si, že se ráda chlubím a neumím si pomoci se nechlubit ikdyž si to "zakážu" předem.
Tohle přilíš časté chlubení podle mě je jasným důkazem, že mám problémy se sebehodnotou. Chci se přestat chlubit blbostmi a mít se ráda Jsem jak na vlně, nahoru, dolů. Trapas.
Tohle od zdi ke zdi tak trochu charakterizuje mladý a nezralý věk. Až něco budeš opravdu umět, překonáš sama sebe a dokážeš se sama pro sebe zlepšit, pak ti sebevědomí stoupne a již nebude třeba se chlubit, budeš si sama sebou a vlastní cenou jista.
Nedělat si ze života pavlač a nečekat obdiv a potlesk je velké umění. Uvědom si, co děláš kdy na efekt a co z toho děláš opravdu pro sebe a tohle pro sebe dělej, i kdyby to všichni odzívli.
Něco dokázat, naučit se, překonat lenost a strach, to jsou dlouhodobé procesy, když to má k něčemu vypadat. Soustřeď se tedy sama na sebe a až se ti začne dařit, ono si okolí povšimne samo, netřeba se chlubit, uvidíš sama.
Týjo, tohle jsem zrovna řešil nedávno já. Připadám si trochu jako schizofrenik - někdy je to úplně v pohodě, a jindy se chlubím kdejakou blbostí a dělám, jaký nejsem borec. Ostatní si o mě myslí že jsem debil a mě to pak mrzí, jak jsem se to choval a že ta pravda je ve skutečnosti úplně někde jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.