Nejste přihlášen/a.
Ahoj nevím jak to popsat. Myslím že technika je ok. Ale když se dýl líbáme právě francouzákem tak pak máme dost oslintaný rty a když jí dám následně pusu na krk nebo se mi vrhne kolem ramen tak se mi lepí její vlasy na pusu. Tak mě jen zajímá jestli jste se někdo s tímhle taky setkal a jestli je nějakej fígl jak to vyřešit. Je to jen taková malichernost ale je to má první zkušenost tak třeba něco dělám blbě.
To se vyřeší časem, až se dva sladí na stejnou vlnu, je to pak o něčem jiném...ale ono to líbání nebude nikdy dokonalé pokud po pár vteřinách nebude změna, to prostě k tomu tak trochu patří, a jinak asi polykat trochu víc a nevcucnout ji při tom...a nakonec osvědčených návodů na netu jak na to je milion, tak pohledej a... zasměj se.Možná objevíš novinku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.