Nejste přihlášen/a.
0x
Zkusit tam jet třeba i zítra a prostě se tam pohybovat, třeba budeš mít štěstí a je místní a bude tam znovu ... Ponaučení pro příště, slovit ihned - nejhorší co se může stát je, že tě odmítne a to je jedno, stejně ji neznáš.
Jak se říká, ve stáří budeme více litovat věcí, které jsme neudělali než těch co jsme udělali.
0x
to je skoro něco podobnýho u mě! Já mám nohu v sádře a tak jsem jela autobusem a tam seděl kluk s nohou v sádře taky. Takhle mě sledoval 4 dny a ten pátý si přisedl a oslovil mě.
Takže doufám, že budeš mít stejné štěstí. Tenhle kluk je taky stydlivý, ale já si ráda pokecám s každým.
0x
Vždyť jsou prázdniny, bavte se, seznamujte se. Nejlepší jsou prázdninové známosti.
Jak jinak zjistíte, jestli si budete mít co povídat. A za další, vždyť to děvče již udělala první krok, již se usmála a zamávala. Teď jste na řadě Vy, nebo jsi ty. Ona na tebe nebude pokaždé mávat. Dodej si odvahy. Možná není ani místní a je zde na prázdninách. Popovídáte, dozvíte se oba něco nového, párkrát někam vyrazíte, potom si pošlete SMS a ve víru nového školního roku zbude na novou prázdninovou známost jenom vzpomínka. Tak to máme skoro všichni. Nehledej v tom nic vážného! Nemyslete hned na vážné chození a svatbu, ale na přátelství a pobavení se.![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.