Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pasivní přítelkyně

Od: popker odpovědí: 5 změna:

Značí něco, když je přítelkyně pasivní - tj. nechává na vás domlouvání srazu a výběr místa?

Řeším problém s tím, že se vždycky já ptám kdy má příště čas a více méně i já vybírám kam jít. Takhle - když už z ní dostanu příště (není to žádná složitá domluva, spíš že mě už tak potom co jsme se 50x viděli štve pokládání té otázky - tak kdy příště? :D) tak třeba občas i přijde s místem kam jít, ale není schopna si vybrat, když jí zasypu třeba 5 dalšími možnostmi. Jako jestli chce chodit, nebo sedět třeba v kině.

Jinak když se vidíme tak vše klape, jenom mě trochu vadí to, že se příliš neangažuje a spíše tak čeká, až jí někam vytáhnu. A není žádný povaleč, je poměrně akční, nevadí jí několikadenní výlety, vyrazí ven klidně i na chvilku, ale jak říkám musím jí vždycky požádat aby šla.

Může to být nějaký problém v komunikaci nebo by chlap měl bejt iniciativní a je to normální, co myslíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Je to takový typ osobnosti, který nezměníte.

Zvykněte si na to a mějte ji právě proto rád, i když vás to v něčem štve. Má to své nepopiratelné výhody, můžete se cítit jako muž, dopřeje vám zazářit.

hodnocení

1x

Normální je všechno, co vám oběma vyhovuje. Takže pokud jste Vy ten aktivnější a ona ta zdrženlivější, nemusí to ještě znamenat, že si spolu nemůžete dobře rozumět a může vám spolu být fajn. Každý máme nějakou povahu. Nehledejte na ní chyby pokud Vám na ní záleží a buďte rád, že s Vámi tráví čas a že je Vám s ní dobře, ať jste kdekoliv. Časem začne třeba být aktivnější, když ji dáte najevo, že byste to uvítal.

athenaise*
hodnocení

1x

Jj, jak vesměs říkají ostatní, není to vyjímka. Když to bude vyhovovat vám oběma...tak o tom žádná. A také si pamatuji, že i já měla raději, když tehdá můj skoromuž vše plánoval, na nic se mi neptal a když se mi to nezdálo a nebo se mi nechtělo, tak jsem mu to řekla, ale byl to ždy on, kdo přišel za mnou domů a " pojď ven" a nebo "jdem na zábavu a pod" Nedával mi na vybranou a co je hlavní...mě to vyhovovalo. Někdo prostě takový je. A co si pamatuju tak moje babi mi říkala, že v životě jeden vždy táhne a druhý tlačí. Kdyř budou tlačit oba a nebo táhnout oba a jiným směrem...bude karambol. ;)

Takže na vás je si uvědomit, zda vám vyhovuje táhnout, protože vyše milá se evidentně táhnout nechá a vyhovuje jí to.

hodnocení

0x

buďte rád, že je taková a že vás ve všem následuje, možná, že ve vás chce vidět někoho, kdo jí povede

iz*
hodnocení

0x

Dnes se to sice do určité míry stírá, ale podle mne by měl být muž iniciativnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]