Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trvalý příkaz-neodeslán

Od: matkapluku odpovědí: 4 změna:

Chci se zeptat- zadala jsem příkaz k úhradě k dnešnímu datumu a ten nebyl ještě odeslán. Pokuď by se odeslal, tak zůstatek by na mojem kontě byl cca 400,- je to důvod, proč se to neodeslalo, že by bzl malej zůstatek?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Není to pravděpodobné. Banka by příkaz měla provést.

doplněno 18.11.14 18:50:

Zkontrolujte si to znovu zítra ráno a pokud banka příkaz neprovede, zavolejte si tam.

doplněno 20.11.14 01:51:

Není zač.

matkapluku
hodnocení

v tom případě to nechápu, pravda je, že čas mají do půlnoci, ale já potřebuju, aby to k dvacátýmu bylo na jinem konte.

Navíc, částky, které byly bloknuty z obchodu od pátku se dneska už odblokly, ale příkaz mi furt visí na kontě.

matkapluku
18.11.14 18:52
hodnocení

Dík ivzez

stirecek*
hodnocení

0x
Pokud se neodeslal, tak tam nemáte dostatek peněz. Musíte vzít v úvahu nezauctovane transakce na kartě - disponibilni zůstatek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]