A proč bys nemohla? Např. brigáda v cukrárně, v nějakém supermarketu, operátorka v call centru atd. záleží na tom, jaké příležitosti jsou ve tvém okolí.
V tomhle věku je hledá brigáda jen těžko, ale dá se. Nejčastěji je to MacDonald, který bral od 16 (nevím, jestli to stále tak mají), pak hlídání dětí a výpomoc v kuchyních či výrobnách lahůdek, prodej zmrzliny. Pokud máš známého či příbuzného v kanceláři, mohli by se ti poptat, jestli přes léto třeba nepotřebují výpomoc na nějaké scanování papírů, zadávání dat do PC ap.
Buď hodně opatrná na nabídky brigád typu: "Hledám hezké slečny, hostesky, modelky ap."- často se z toho vyklube nějaká skrytá prostituce.
Já v tvém věku chodil do personální agentury, tam mi vždycky zavolali nebo poslali SMS, doplňování zboží v obchodech a nebo potom drobné dělnické práce ve fabrikách např. ve sklárně kontrola skla apod. Taky jsem dělal v dolech na rekultivacích apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.