Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo radu, jak uvolnit ucpaný nos? Špatně se mi dýchá. Vysmrkám se a za chvíli mám nos úplně suchý a špatně se mi nadechuje. Už z toho šílím. Nemocný nejsem.
Děkuju
Dobrý den, napařte si hlavu nad hrncem s horkou a osolenou vodou - neopařte se. Zdravím!
P.S. Přes hlavu si hoďte utěrku nebo ručník.
Mě pomáhá čaj z čerstvého zázvoru a pít hodně horký. Můžete si do něho přidat citron a med. Nebo nastrouhejte zázvor, dejte do hrnce , přelijte vařící vodou , ručník přes hlavu a inhalujte.
Souhlas s letuškou s radou s rukama a předloktím v hodně teplé vodě. Takhle jsem nedávno uvolňovala ucpaný nos vnoučkovi. Vezměte si k tomu umývadlu papírové útěrky!
V lékárně se dá koupit nosní tyčinka-inhalátor Hap-či lekarna.cz/... Jsou k dostání i jiné a mi se zdá, že i účinnější značky na stejném principu. Cca 20kč. Tahle "čichátka"mívám doma mnoho let a nedám na ně dopustit..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.