Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoký tlak?

Od: martinaa* odpovědí: 5 změna:

Zdravíčko všem, opět jedna zdravotní otázka:)

Plus minus dva týdny při normálním i hlubokém předklonu cítím velký tlak za očima, ve spáncích na v tepnách na krku (u klíčních kostí mi i naběhnou takové kopečky), nikdy jsem problémy s tlakem neměla a vždy jsem inklinovala spíš k nižším hodnotám. Může jít o potíže z vysokého tlaku? Nebo netuším, co to je, ale příjemné to fakt není.

Děkuji:).

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak si ho změřte..ale při sklonu hlavy se nahromadí krev do hlavy a naopak.Ale o těch žílách to neznám,Také si změř tep.Třeba na krkavicích,

Předklonit se, stisknout krkavici a velmi pravděpodobně máte rozbité ústa. Krkavice nestláčet - hrozí bezvědomí! *ee*

Poradit se s lékařem. Zatím tyhle pohyby dělat zpomaleně, ať cévní system si znovu zvyká to regulovat.

martinaa*
hodnocení

Děkuji za reakce, po telefonické poradě s lékařkou a vyzkoušení pár fíglů to vypadá na zánět dutin, což by mě nenapadlo, takže jdeme léčit:).

Proč vám neudělá rentgen parazálních dutin?

donkarel*
hodnocení

0x

Tak asi je to vyřešeno, ale pokud normálně člověk nemá vysoký tlak, tak tyhle stavy bývají způsobeny tím, že něco na krevní oběh tlačí. Často to bývá zablokovaný sval či jiný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]