Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádství s výhodami - co tím sleduje?

Od: romanam odpovědí: 8 změna:

Ahojte všichni,

potřebuji poradit. Kamarád, se kterým se znám asi měsíc, po mě chce kamarádství s výhodami. Ještě včera mi plakal na rameno, že se rozchází s přítelkyní. Co tím sleduje? Já nejsem ten povolný typ, akorát mě zaráží, že se mnou nechce začít normálně chodit.

Díky za reakce

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Kamarád, se kterým se znáta asi měsíc? To snad ani není kamarád, ale jen nějaký známý, ne? Jestli vám včera plakal na rameni a zároveň má na vás tu prosbu, tak snad ani není těžké uhodnout, co tím sleduje. Jen svůj vlastní cíl, na vás příliš ohledu nebere. Přítelkyně se s ním rozešla, tak uvažuje, kde by zakotvil jinde, když dostane chuť, či nějaké to pnutí... Záleží jen na vás, jak se rozhodnete. Ale vzhledem k tomu, že nejste povolný typ, tak je asi jasné, že pošlete k šípku, ne?

amadeus*
hodnocení

1x

Co by asi tak mohl sledovat? Nechce se s vami angazovat v romantickem vztahu (duvod muze byt jakykoli), ale zaroven vas povazuje za fyzicky pritazlivou. Nic spatneho na to nevidim. Pokud neni zajem oboustranny, tak odmitnete a je to vyresene. Vas to snad urazi?

dejavu*
hodnocení

1x

Nevím, co tím myslel, nevidím mu do hlavy, ale jestli ještě včera plakal kvůli přítelkyni bývalé, jsem si jista, že ji bude postrádat ještě dnes, zítra a kdo ví, kolik měsíců poté.

Pokud byste spolu začali chodit, vykonáte funkci tzv. věšáku, tedy nezáviděníhodnou funkci partnera, u kterého se dá opuštěný psychicky do kupy, aby se s vámi rozešel a našel si tu pravou lásku, či se vrátil k lásce původní.

Chodit s partnerem, který svůj rozchod nezpracoval a má srdce jinde, je opravdu krajně nevděčná funkce.

Pokud i on sám cítí, že vás nemůže milovat, možná nabízí jen to kamarádství (s výhodami bych chápala tak, že se s vámi občas vyspí, když bude chtít), aby si nezavřel dveře k partnerce a mohl vás kdykoliv opustit, případně abyste se na něj nevázala a mohl kdykoliv odejít, když vás nemiluje.

iz*
hodnocení

1x

Divím se, že Vám to není jasné.

Chce od Vás sex bez závazku (za vztah mu nestojíte).

hodnocení

0x

Pošli ho k čertu ! Je to slaboch,který tě chce sem tam na pokec a v nejdůležitější řadě na sex !

doplněno 16.11.14 19:08:

Může se stát,že se do něho zamiluješ a potom budeš akorát nešťastná z neopětované lásky.

amadeus*

Souhlasim. Kvuli holkam breci jenom slabosi.

donkarel*
hodnocení

0x

No plakal, protože nemá kam zasunout :D tak hledá, kde by se mohl ohřát

hodnocení

0x

Ahoj. Vás zaráží, že s Vámi nechce začít chodit. Dal Vám najevo, že nechce vztah. Nechce se prostě vázat. Chce nezávazný občasný poměr. Tudíž kamarádku, za kterou by si odběhl, když bude stát o její společnost a sex s ní. Píšete, že nejste povolná. Pak toto není nic pro Vás. Byla byste pro něho jen ta, s kterou tráví čas k vůli sexu, ale jinak nic víc. Pokud mu nestojíte za vztah se vším všudy, pak na takovéto kamarádství nepřistupujte a máte to vyřešené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]