Nejste přihlášen/a.
Ahojte všichni,
potřebuji poradit. Kamarád, se kterým se znám asi měsíc, po mě chce kamarádství s výhodami. Ještě včera mi plakal na rameno, že se rozchází s přítelkyní. Co tím sleduje? Já nejsem ten povolný typ, akorát mě zaráží, že se mnou nechce začít normálně chodit.
Díky za reakce
Kamarád, se kterým se znáta asi měsíc? To snad ani není kamarád, ale jen nějaký známý, ne? Jestli vám včera plakal na rameni a zároveň má na vás tu prosbu, tak snad ani není těžké uhodnout, co tím sleduje. Jen svůj vlastní cíl, na vás příliš ohledu nebere. Přítelkyně se s ním rozešla, tak uvažuje, kde by zakotvil jinde, když dostane chuť, či nějaké to pnutí... Záleží jen na vás, jak se rozhodnete. Ale vzhledem k tomu, že nejste povolný typ, tak je asi jasné, že pošlete k šípku, ne?
Nevím, co tím myslel, nevidím mu do hlavy, ale jestli ještě včera plakal kvůli přítelkyni bývalé, jsem si jista, že ji bude postrádat ještě dnes, zítra a kdo ví, kolik měsíců poté.
Pokud byste spolu začali chodit, vykonáte funkci tzv. věšáku, tedy nezáviděníhodnou funkci partnera, u kterého se dá opuštěný psychicky do kupy, aby se s vámi rozešel a našel si tu pravou lásku, či se vrátil k lásce původní.
Chodit s partnerem, který svůj rozchod nezpracoval a má srdce jinde, je opravdu krajně nevděčná funkce.
Pokud i on sám cítí, že vás nemůže milovat, možná nabízí jen to kamarádství (s výhodami bych chápala tak, že se s vámi občas vyspí, když bude chtít), aby si nezavřel dveře k partnerce a mohl vás kdykoliv opustit, případně abyste se na něj nevázala a mohl kdykoliv odejít, když vás nemiluje.
Pošli ho k čertu ! Je to slaboch,který tě chce sem tam na pokec a v nejdůležitější řadě na sex !
doplněno 16.11.14 19:08:Může se stát,že se do něho zamiluješ a potom budeš akorát nešťastná z neopětované lásky.
Ahoj. Vás zaráží, že s Vámi nechce začít chodit. Dal Vám najevo, že nechce vztah. Nechce se prostě vázat. Chce nezávazný občasný poměr. Tudíž kamarádku, za kterou by si odběhl, když bude stát o její společnost a sex s ní. Píšete, že nejste povolná. Pak toto není nic pro Vás. Byla byste pro něho jen ta, s kterou tráví čas k vůli sexu, ale jinak nic víc. Pokud mu nestojíte za vztah se vším všudy, pak na takovéto kamarádství nepřistupujte a máte to vyřešené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.