Nejste přihlášen/a.
Žiji v Praze, v jedné z těch "horších" částí a často se vracím z práce pozdě večer. A to člověk potká ledacos.
To mě přivedlo na myšlenku, co budu dělat, až se to jednou zvrtne ve fyzický konflikt. A protože, byť fyzicky velký, jsem se nikdy nepral a ani se mi nezamlouvá myšlenka kontaktu s kůží, připadně krví pouličních pobudů, koupil jsem si boxer.
Nejsem magor, takže jsem vybral normální plochý boxer, ne žádnou bláznovinu s bodcema. Dokonce je na mojí ruku malý, protože ty větší už mi přišly také nebezpečné.
Problém je v tom, že boxer teď nosím v kapse. Může to vyústit v nějakou nepříjemnost? Např. právního charakteru? Pokud ano, v jakých situacích? Boxer nosím jen na sebeobranu a mám ho dobře uschovaný v kapse.
Předem děkuji za odpovědi.
0x
jj, bude vás obtěžovat nějaký pobuda a vy ho praštíte boxerem. Co myslíte, že se stane potom? Pobuda dostane pokutu kterou nezaplatí a vy dostanete podmínku za ublížení na zdraví. Já bych vám spíš poradil naučit se pár hmatů, jak někoho položit na zem. Ten nejjdenodušší vypadá takto : Pobudu chytněte za bundu, nakročte vedle něj levou nohou jako byste ho chtěl obejít zprava a přes tu nakročenou levou nohu ho strhněte. Celý tento hmat trvá sotva vteřinu, chlap letí a padá na záda. Než se vzpamatuje, budete dávno pryč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.