Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulka na varleti

Od: posera odpovědí: 4 změna:
Ahoj,mam takovy blby dotaz,asi jsem si nahmatal na varleti bulku,ale chci se zeptat kdyz nahmatam tu bulku tak s ni muzuhejbat do stran.a ted ta trapna oazka. Jsou varlata v sourku pohybliva nebo se tam hejbe ta bulka.omlouvame ale mam z toho docela ztrah.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jjjjjjjjjjjjj
hodnocení

0x
Urolog. Jinak si nikdy nebudeš jistý.

donkarel*
hodnocení

0x

Určitě urolog, jinak nebudeš mít 100% jistotu. Ale kromě varlete je tam ještě nadvarle, který se ti může zdát jako taková pohyblivá bulka na varleti (obrázky si najdeš na googlu).

buss
hodnocení

0x

Posera se ptá kde se nevyšetřuje, odpovědný jde k lékaři.

posera
hodnocení

Ahoj,ještě se chci zeptat,ještě před tím než jsem nahmatal tu bulku tak se mi na šourku objevila taková bulka vypadala jako puchejř,a potom jsem si nahmatal v horní části varlete tu bulku,ale na druhém varleti je ta bulka také akorát menší a nebolí,chci se proto zeptat má nějákou spojitost ta bulka na šourku s tou na varleti,příjde mi jako kdyby tam ta bulka měla bejt akorát mi něják natekla nebo tak něco

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]