Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byli byste schopni někoho líbat jen tak?

Od: pedrino odpovědí: 6 změna:

Mám dotaz pravděpodobně pramenící z mého zmatení a trochu asi i nízkého sebevědomí. Podařilo se mi dát se dohromady s jednou holčinou. Nechci aby to vyznělo nějak hnusně, ale není příliš pěkná co se týká vzhledu. Teda mě se moc líbí (má zvláštní obličej, hlavně oči, nos a obočí - popisovat by to bylo na dýl), ale pro většinu ostatních příliš přitažlivá nebude. Takže se trochu se bojím, jestli se mnou není jen proto, že o ní má konečně někdo zájem. Plně si uvědomuju, že je to hnusný takhle to napsat, ale já jí mám opravdu rád a pro mě je to nejhezčí holka, jenom mám divnou hlavu a stále přemýšlím, jak je možné, že mě někdo po 20 letech života najednou chce.

Zpátky k otázce. Věřím tomu, že kdybych jí nepřitahoval, tak by nebyla schopná (a ochotná) mě za den třeba 10x políbit - tím nemyslím pusu na tvář, ale fakt několikaminutovou líbačku, s jazykama, hlazením, dotyky, objetími... Já bych tohle s někým, kdo mě nepřitahuje dělat nemohl. Takže bych byl přesvědčen, že ke mě také cítí něco víc, ale ona se jinak drží stále o krok zpě - jako kdyby se bála nebo neuměla projevit emoce, říct si co chce,... Furt mi přijde, že na něco čeká, nebo si není jistá, ale nevím jestli je to jen můj pocit či je to tak ve skutečnosti. Co myslíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já si myslím, že je potřeba žít pro sebe. Dělat to, co se líbí mi, mít partnera, který je krásný pro mě. Ne proto, protože je taková móda, takový vkus. Takové předpoklady, že se někomu něco líbí nebo nelíbí. Pro svůj život jsem nejdůležitější já, můj názor, můj vkus. To k prvnímu odstavci. *hej* Je docela možné, že jak se ona chová, je jen reakcí na tebe. A je na tobě, "jaký si to uděláš. . . "

miklous*
hodnocení

1x
Zdravím Pedrino.
Podle mého je to vše o tom, že jste zamilovaný až po uši a nevěříte tomu, že by stejný cit mohl mít někdo k Vám. Věřte mi, že si kladete otázku mnoha čerstvě zamilovaných \"proč zrovna do mně, co za tím může být?\"...
Chemie můj milý... ;) Užívejte si jedno z nejšťastnějších období života. Podle toho, co píšete, jste vše vzal za ten správný konec a zbytek se ukáže časem. Vše záleží jen na Vás dvou, jaké to bude.
A abych odpověděla na Vaší otázku: Ne, nemohla bych líbat člověka, kterého nemiluji... Přeji hodně štěstí ve vztahu ;) M

junkers*
hodnocení

0x

Já si myslím, že na tobě zkouší věci, co viděla ve filmu. To bude samozřejmě pokračovat a budete taková živá telenovela.

:-D

janm*
hodnocení

0x

Možná tuším "o co jde", existují ženy které nejsou "prvoplánově hezké" na ten druhý hlubší pohled jsou ale možná daleko hezčí než ty co jsou "pouze hezké" a dál už nic :) Také se mi líbí více ženy které jsou "malinko atyp" :) Nemyslete ale, že je s Vámi jen "z nouze", ještě jsem nepotkal ženu, která když opravdu chce by si někoho nenašla, a to bez ohledu na vzhled a jiné věci, tak aby jste se ještě nedivil... Tím důvodem, proč jsou některé déle nebo trvaleji samy není většinou jejich vzhled nebo "jiné nedostatky" nýbrž (jak jsem několikrát zjistil) "jejich vybíravost", tzn. "ne každý je jim dost dobrý".Dnes je taková doba, jeden můj známý "mladý kluk" solidní, hodný, slušný upřímný znám ho již delší dobu, již podruhé přišel o "přítelkyni" , zkrátka jednoho dne mu "natvrdo řekla": "Mám lepšího než jsi ty", co k tomu dodat? Nepochybujte o tom, že by s Vámi "ztrácela čas" pokud by vašemu vztahu vůbec nevěřila a také nemyslete, že se líbí jen vám i když se to tak na první pohled zdá, "náhlá překvapení" někdy přichází jak "blesk z čistého nebe". :)

donkarel*
hodnocení

0x

Nějaký holky takový bývají, doslova se bojí toho, že se zamilovaly a snaží se to neprojevovat :D

Dokázal bych si představit, že se nějaká "obětuje" a bude předstírat zájem v případě, že jí budeš někam zvát, kupovat spoustu dárků, atd. - předpokládám že to neděláš :D

Řekl bych, že se bojí projevit, protože buď prožila nějaký velký zklamání, je stydlivější nebo je to prostě její povaha a bude se tak chovat stále. Ale když se tak "intenzivně" líbáte, jak sám popisuješ, tak se u toho líbání snad projevila, ne? :D

Tak se mi zdá, že sedíte s pedrinem u jednoho počítače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]