Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde o slepák?

Od: hankadvorakova odpovědí: 8 změna:

Ahoj,
asi dva dny mě občas píchne - mám tlak v pravo, tam kde je slepák=apendix. Když se na to soustředím, bolí mě trošilinku kolem pupíku a občas ucítím něco jako tlak, nevím co to je v levo a v pravo v podbřišku. Jde o slepáka? Přes den nic necítím, jen když na to myslím. Horečku, nevolnost, zvracení, nechutentví to nic takového nemám.díky za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Ahoj,

nech se pro jistotu ještě vyšetřit na gyndě, jestli to není mimoděložní těhotenství, případně cysta na vaječníku. Bude dobré, když se toto vyloučí, aby, v případě že tě to znovu chytne, to chirurg věděl.

Pokud to bude bolet víc, dostaví se teplota, průjem, případně zvracení a bolest bude stálá, navštiv hned lékaře na chirurgii.

doplněno 14.11.14 22:10:

Tím lépe, avšak cystu mít můžeš i v 15 letech, takže platí navštívit gyndu :).

hankadveorakova
hodnocení

Těhotná nejsem, to jsem si jistá, je mi 15 a přítele nemám ale děkuji :)

ju*
hodnocení

0x

podrážděné slepé střevo, při trvalé bolesti, teplotě...hupky dupky na urgent, ještě můžete skusit pytlík s ledem - přiložit a vydržet, tzv. rozehnat.

hankadvorakova
14.11.14 19:43
hodnocení

dekuju

mrzui
hodnocení

0x

Slepák těžko, ale taky bych radši zašla na ultrazvuk na gyndu - kvůli možné cystě na vaječníku aj. Ale nejspíš to nebude vůbec nic.

eulalie*
hodnocení

0x

HM, a nemůže to byt ovulace? Kdy mate mít menzes? Jestli tak za 14 dní, tak by to ukazovalo na to ovulaci...

hankadvorakova
hodnocení

no přibližně ano, za 14 dní

donkarel*
hodnocení

0x

Taky jsem si asi 14 dnů myslel, že mám slepák. 2x ultrazvuk a po 14 dnech mě to začalo bolet na úplně stejném místě, ale vpravo :D Takže to asi byly "jen" namožené svaly. Nicméně - rozhodně to nedoporučuju podceňovat. Kolega měl přesně takovýhle průběh u slepáku - pár dnů ho tlačilo na místě slepáku (jen občas) bez teploty, bolesti, nevolnosti. Normálně chodil do práce, vím o tom jen proto, že si jednou při obědě postěžoval, a ještě si dělal srandu že má slepák. Pár dnů nato se vzbudil ve 3 ráno, zvracel,nesnesitelná bolest. Volal 112 a v nemocnici mu řekli, že přijet o hodinu později, tak už mohlo být po něm. Takže bych to určitě řešil u doktora a ne na internetu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]