Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro sestry

Od: sweity224 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Napadlo mě vyrobit ségrám vtipné poukazy k Vánocům. Nemáte nějaké tipy na konkrétní poukázky?

Je mi 13 let a ségrám je 19 a 24. Předem děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Ahoj,

to vůbec není špatný nápad. Co třeba poukazy na jedno vyčesání, úklid pokojíčku či jiného prostoru, 30 vtipů na nějaké téma, které je baví ap.? ;)

ria*
hodnocení

1x

Mno - uklizení pokojíčku asi slečny moc chtít nebudou, tedy já bych asi nechtěla, aby mi někdo šťoural v mých věcech. :D - dala bych to obecně "poukaz na převedení nepříjemné domácí práce na ...(jméno).. ".. Pak může být masáž, příprava koupele, být den sluha.. :) asi je toho hodně.. ;)

Jestli to všude funguje tak jako u nás, tak stejně toho sluhu dělá sourozencům neustále.

hodnocení

0x

A co kdybys jim dal poukázku na vyčištění všech jejich bot? Ale pokud jich každá má 20 párů /a ještě bych škodolibě pohledala po půdě a komoře, aby sis to užil *smich*/, pak se pořádně zapotíš, než splníš. Ale naštěstí jsou Vánoce jenom jednou za rok. A jsi chlap, tak bys to určitě vydržel bez újmy. Jaga.

Fandím Ti, hledáš opravdu dárek, který navíc i pod stromečkem pobaví.

Taky bys mohl děvčatům umýt záda. Ale pochybuji, že by Tě pustily do koupelny. *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]