Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levý a pravý Twix - rozdíl

Od: culdabulda1* odpovědí: 16 změna:

Ahoj,

je nějaký rozdíl mezi "pravým" a "levým" Twixem?

Mám docela ráda vtipné reklamy, ale smysl této mi uniká, i když už jsem si i Twist koupila ! Jsem fakt už tak hloupá? Dík za odpovědi. Marcela.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já to teda jedl akorád jednou, nějak mě to neoslovilo, ale myslím, že levý je polévaný, kdežto pravý nalévaný *smich* . Jiný rozdíl v nich asi nebude. V tom vidím právě vtip té reklamy.

kcin
hodnocení

1x

co já sem zjistil tak levej je vždy "tekutější" a pravej takovej tužší.. nevim, možná se mi vždy levej rozteče dřív *nevi*

praivo*

Neřekl bych, že se ti roztéká, taky jsem si toho všiml.

hodnocení

1x

Rozdíl mezi nima asi není.Navíc pod slovem nalévat si představuji že se něco nalévá do něčeho (např voda do sudu) nikoliv na něco,na něco se polévá!Je to dle mne stupidní reklama na něco absolutně zbytečného a předraženého!

doplněno 14.11.14 21:34:

Podle toho ,že musí dělat hloupé a zbytečné reklamy ,navíc ješta asi hoooodně drahé ,což se opětovně projeví i ceně onoho výrobku! ale každý může mít jiný názor! Osobně si raději nežli toto koupím českou Kofilu !

k2

Podle ceho urcujete, zda je vyrobek zbytecny ci neni?

daniel*
hodnocení

1x

Dobrý den,

Ne v levém a pravém twixu skutečně rozdíl není. Jde pouze o marketingový tah a zajímavou reklamu. Technologický postup výroby u obou kusů šušenek v balení je naprosto stejný. *smich* .

Daniel.

novada*
hodnocení

0x

Vtip té reklamy je, že tam jsou v balení dvě tyčinky :D levá a prava.. jinak nalévat a polévat je to stejný :D

alfkhoiuhoiuh

nalévat a polévat mi tedy stejné nepřijde. Naleji do nádoby, polévám něco.

Ta reklama je debilní.

filip17*
hodnocení

0x

Tak kdyby se opravdu nepohodli jako v té reklamě, pochybuji, že by měli společné balení. Je to jen hraní se slovíčky, polévat nalevát je to stejný přece

hodnocení

0x

Ta reklama není nijak vtipná - nicméně účinná asi bude, když jste si to koupila, že? Ovšem rozdíl mezi pravým a levým - tak ten podle mě budete hledat dost těžko

hodnocení

0x
Takový dotaz, jak v balení poznám pravý a levý? :-D
praivo*

Po ruce to teď nemám, ale pokud si dobře vzpomínám, jsou označené :)

kiakai
hodnocení

0x

Ahojky, rozdíl není žádný. Opravdu myslíš, že by kvůli tyčince fungovaly 2 továrny? Pro levou a pravou tyčinku:-D Já se picnu:-D

culdabulda1*
hodnocení

to ne, ale myslela jsem, že se tyčinky fakt nějak liší, proto jsem si Twist koupila.

Ostatně, kupuju si každou "zajímavou reklamu" (ale jenom jednou, a je-li cena rozumná - např. kulajdu jsem si koupila až po výrazné slevě). Tak ahoj.

cuca*

Vtip je opravdu v tom,ze v nich zadny rozdil neni.

Ovsem jestli se ta reklama da povazovat za vtipnou,no nevím.

Znám mnohem povedenější reklamy,ikdyz uznavam,jsou i mnohem blbejsi nez treba tato.

hodnocení

0x
Kupuji twix už od dětství a muzu říct, že je pořád chuťově stejný a i obě dvě tyčinky jsou stejné, jen je prostě jedna levá a druhá prava:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]