Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
je nějaký rozdíl mezi "pravým" a "levým" Twixem?
Mám docela ráda vtipné reklamy, ale smysl této mi uniká, i když už jsem si i Twist koupila ! Jsem fakt už tak hloupá? Dík za odpovědi. Marcela.
Rozdíl mezi nima asi není.Navíc pod slovem nalévat si představuji že se něco nalévá do něčeho (např voda do sudu) nikoliv na něco,na něco se polévá!Je to dle mne stupidní reklama na něco absolutně zbytečného a předraženého!
doplněno 14.11.14 21:34:Podle toho ,že musí dělat hloupé a zbytečné reklamy ,navíc ješta asi hoooodně drahé ,což se opětovně projeví i ceně onoho výrobku! ale každý může mít jiný názor! Osobně si raději nežli toto koupím českou Kofilu !
Ahojky, rozdíl není žádný. Opravdu myslíš, že by kvůli tyčince fungovaly 2 továrny? Pro levou a pravou tyčinku Já se picnu
to ne, ale myslela jsem, že se tyčinky fakt nějak liší, proto jsem si Twist koupila.
Ostatně, kupuju si každou "zajímavou reklamu" (ale jenom jednou, a je-li cena rozumná - např. kulajdu jsem si koupila až po výrazné slevě). Tak ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.