Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úřad Práce-sociální dávky

Od: marty624 odpovědí: 2 změna:

Dobré dopoledne,chci se již zeptat káždý 12.-13.měsíc mi příchází sociální podpora tzv.dávky,ale o to nejde,spíš jde o to že mi vůbec nic nepřišlo za tento měsíc listopad! Chci vás poprosit v čem je chyba? Proč mi nic nepřišlo? :) Děkuji moc a Nashledanou :) Hezké dopoledne milý čtenáři :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
hodnocení

0x

12-13 v měsíci Vám chodí peníze a dnes je 14tého. To není výplata jen tak mimochodem. A jinak abych i poradil pobírám nemocenské dávky a taky mi chodili peníze kolem 12 a na složence bylo vždy datum odeslání 10. Tento měsíc se zpozdili i když jsem lístek poslal jako vždy. Na složence je datum odeslání 13 a dnes to přišlo. Asi mají kvalt holky před vánoci.

hodnocení

0x

Pro nezaměstnané do věku 50 let platí podpůrčí doba /kdy máte nárok na podporu/ v délce 6 měsíců. Nevyčerpal jste již tuto dobu? Pokud ano, podporu již nedostanete. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]