Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pošta - vyzvednutí zásilky

Od: ahmed odpovědí: 4 změna:

Ahoj, jen bych se chtěl zeptat, jestli je možné si vyzvednout balík který je na poště připravený k doručení domů - nemám ten papírek.

Jde o to, že prodávající mě poslal balík včera a potřeboval bych balík co nejdříve - třeba zítra by ho teprve dovezli vlakem a pošta je hned na vlak. nádraží tak jestli bych podle sledování zásilky tam mohl dojít a vzít si zásilku - do úterka nemůžu čekat..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zavolejte na poštu, kam balík doručí, že si ho tam vyzvednete. Nikdy jsem s tím neměla žádný problém. Ušetříte jim rozvoz. Jen to chce se domluvit předem, aby balík třeba už nenaložili na ten rozvoz.

Pobočku vyhledáte tu.

buss
hodnocení

0x

Nevidím problém, pokud už nebude někde v autě.

rita*
hodnocení

0x

Tak u nás třeba pošta v sobotu nedoručuje, ame mají ráno otevřeno. Takže pokud by jim byla zásilka ráno doručena a oni by ji uložili, že vám ji dovezou až v pondělí, tak by to podle mě teoreticky šlo. Zkuzte být na paní za okýnkem milý, slušně ji poprosit a vysvětlit důvod. K vyzvednutí zásilky papírek nepotřebujete, stačí občanka.

pohanka*
hodnocení

0x

Kontaktujte Vaši dodávací poštu - dodání balíků, mohou Vás nasměrovat na tzv. DEPO, odkud balíkář vyjíždí, nahlaste svoji adresu a Váš požadek na žádost adresáta uložit bez pokusu o doručení. Též nahlašte bližší údaje, například číslo balíku, cenu - dobírku, odesílatele apod. Pokud budete vědět jméno stálého doručovatele /může být jiné tzv. záskok/, nebo číslo okrsku, pokud by to náhodou chtěli, ale většinou stačí Vaše adresa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]