Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jen bych se chtěl zeptat, jestli je možné si vyzvednout balík který je na poště připravený k doručení domů - nemám ten papírek.
Jde o to, že prodávající mě poslal balík včera a potřeboval bych balík co nejdříve - třeba zítra by ho teprve dovezli vlakem a pošta je hned na vlak. nádraží tak jestli bych podle sledování zásilky tam mohl dojít a vzít si zásilku - do úterka nemůžu čekat..
Zavolejte na poštu, kam balík doručí, že si ho tam vyzvednete. Nikdy jsem s tím neměla žádný problém. Ušetříte jim rozvoz. Jen to chce se domluvit předem, aby balík třeba už nenaložili na ten rozvoz.
Pobočku vyhledáte tu.
Tak u nás třeba pošta v sobotu nedoručuje, ame mají ráno otevřeno. Takže pokud by jim byla zásilka ráno doručena a oni by ji uložili, že vám ji dovezou až v pondělí, tak by to podle mě teoreticky šlo. Zkuzte být na paní za okýnkem milý, slušně ji poprosit a vysvětlit důvod. K vyzvednutí zásilky papírek nepotřebujete, stačí občanka.
Kontaktujte Vaši dodávací poštu - dodání balíků, mohou Vás nasměrovat na tzv. DEPO, odkud balíkář vyjíždí, nahlaste svoji adresu a Váš požadek na žádost adresáta uložit bez pokusu o doručení. Též nahlašte bližší údaje, například číslo balíku, cenu - dobírku, odesílatele apod. Pokud budete vědět jméno stálého doručovatele /může být jiné tzv. záskok/, nebo číslo okrsku, pokud by to náhodou chtěli, ale většinou stačí Vaše adresa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.