Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Je mi 30let a cca od začátku sexuálního života jsem měl silnou ejakulaci. Zkrátka "dostřik" byl tak 2 nebo 3 metry bez problému a cca od 27let, začala ejakulace ubývat na intenzitě. Začalo být méně spermatu a hlavně se rapidně zkracoval a zkracuje dostřik. Už to více méně jen tak sotva vytéká. Čím to může být způsobeno? Stravou? Stresem z práce nebo nějakým onemocněním? Nebo se to prostě děje jak člověk stárne? Docela mě to děsí.
Podotýkám, že dříve jsem vypil denně běžně litr nebo 2 mléka a zhruba od těch 27let jsem ho téněř pít přestal, ale to si myslím nebude mít valný vliv. Díky za odpovědi
každý nemůže být jako Rosenberg, co by za to jiní dali, kdyby kolem věku dvaceti let měli kadenci jako vy, mléko na to vliv mít nebude, spíš tak celkově tělesný a psychický stav, strava jako taková nějaký vliv mít může, nepíšete, že jste kuřák, ale patrně ne, u kuřáků může být přímá souvislost, pokud nebudete mít problémy jiného rázu (záněty varlat, problémy s prostatou a pod.), tak bych se s tímto vůbec nezaobíral, také záleží jak dlouho máte "půst" mezi ejakuacemi,...
jo věk nezastavíte a může sebou přinášet i taková zjištění
Dobrý den,
pokud máte pocit, že tyto obtíže nejsou psychického původu (deprese, ztráta zájmu o partnerku), či neberete nějaké léky a problém vás zneklidňuje, měl byste se poradit s urologem. Množství spermatu ovlivňuje celá řada faktorů: míra vzrušení (pochopitelně v dlouhodobém vztahu časem opadá), momentální psychický stav, hydratace organismu, zúžení močové trubice, pokles tvorby spermatu ap. Je možno zhotovit spermiogram, který objektivně posoudí problém s množstvím spermatu. Při zúžení moč. trubice je možno ovlivnění ejakulace endoskopickým zákrokem. Toto zúžení by se mělo projevit slabším proudem moči. Z hlediska plodnosti je zásadní objem a kvalita ejakulátu, než velikost výstřiku.
doplněno 14.11.14 12:11:Někdy to bývá způsobeno i problémem s prostatou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.