Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevěděl byste někdo nějakou babskou radu na léčbu průdušek? Na RTG mám prý slabý zánět, ale na léky to není. Mám to už asi 5 let a řekl bych, že se to zhoršuje. Před pěti lety jsem kvůli tomu přestal kouřit, ale nepomohlo to.
Možná by vám pomohl delší pobyt u moře. Čím slanější moře, tím lepší. Doporučuje se používat ionizátor a zvlhčovače v místnostech, v nichž nemocný pobývá. A samozřejmě vypadnout z prašného prostředí, které zánět zhoršuje a prachem dráždí průdušky, takže i když ne moře, pobyt v přírodě na čerstvém vzduchu co nejčastěji a nejdéle by vám udělal dobře.
Důležité je přijímat hodně tekutin v podobě bylinných čajů, polévek a obyčejné vody. Vyhýbejte se co nejvíce hlenotvorným potravinám jako jsou mléčné výrobky, slazené ovoce, cukr a bílá mouka.
Nejspíše vám váš lékař doporučí vhodnou fyzickou aktivitu jako je svižná chůze, plavání, kolo nebo jogging.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.