Nejste přihlášen/a.
Musím se s vámi podělit o zajímavou věc. Od konce prázdnin mě bolí koleno, byl jsem s tím na chirurgii, ale doktor řekl, že je tam maximálně lehký výron a chce to klid.
Jenže dneska jsem si uvědomil, když jsem se viděl s přítelkyní a šli spolu na procházku, že to koleno vůbec necítím, chodím úplně normálně (nekulhám jako jindy) a bolest kolene jsem si zase uvědomil, asi hodinu poté co jsme se rozloučili.
Když o tom tak přemýšlím, tak vždycky když se vidíme, tak jsem úplně vpohodě a nic nebolí. Jak si to mám vysvětlit a není možné, že ta bolest kolene je jen vsugerovaná?
Spíš je to takový efekt, jako mají herci na jevišti, kdy jakákoliv nemoc a bolest je překonána adrenalinem a pak, když slezou z jeviště, se pochopitelně zas objeví. Nevím, co vám našli v koleni a jakého původu ta bolest je. Možná by stálo za to konzultace ještě s ortopedem, jestli máte vazy a menisky v pořádku, jestli vás to stále zlobí. Je to už dost dlouho od prázdnin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.