Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trhá mi to srdce

Od: karol* odpovědí: 4 změna:

Vždycky jsem, tak nějak věřila na lásku na první pohled, ale nikdy bych nevěřila, že se to může skutečně stát, zrovna mě..
Toho kluka už jsem potkala mnohokrát, ale od prvního momentu jsem z něj úplně vedle.
Chodíme na stejnou školu..
Pamatuju si.. ten den, kdy to začalo, kdy vycházel z bufetu a já seděla na lavičce.. Pamatuju si, jak jsem v okamžiku, kdy jsem ho spatřila a on se na mě podíval a díval dál.. byla naprosto mimo. Od té chvíle, kdykoliv na sebe narazíme, stane se to znova.
..přestane existovat svět a je jen ON a JÁ.
Dokonce jsme se na sebe už i začali smát, ale mám strach. Mám šílený strach.
Vždy, když ho vidím odcházet a vím, že jsem zase nic neudělala, tak je mi do breku. Neznám ho a přitom mi přijde, jako bych ho znala celý život.
Ani netuší, jak moc mi dokáže jedním pohledem.. zamotat hlavu. Nechci přijít o další šanci. Nechci promarnit další příležitost..
Víte, kdybych cítila, že o mě nemá zájem..přijala bych to líp, ale já cítím neskutečnou přitažlivost a nestalo se ještě ani jednou, kdy jsme se potkali, že by se na mě nepodíval. Podívá se vždy, hluboce, intenzivně a dlouze.
Prosím, poraďte mi, jak se do toho mám opřít, tak abych nic nezkazila. Doufala jsem a pořád doufám, že on něco udělá, ale co když ne..
.. nejradši bych zakopla a spadla mu přímo do náruče a už nikdy se od něj neodloučila.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To je krása... taky si to pamatuju, byla jsem takto "zasažena" v životě několikrát. Ale i když jsem se většinou dobrala zdárného konce, nakonec se z idola nevyklubal nikdy ten pravý. Nejkrásnější muž mého života měl docela zásadní charakterovou vadu, takže pozor.

doplněno 13.11.14 22:56:

Tím jsem Vás nechtěla odradit, jen upozornit na úskalí, které možná přes růžové brýle nevidíte. Klofněte ho a užijte si to. Až budete mít moje leta, budete mít aspoň na co vzpomínat ;)

gumidek*
hodnocení

0x

Říká se: "Líná huba, holé neštěstí."

Se ho zeptej, zda nemá čas a měl chuť někam s tebou jít... :). Kolik Vám je, že se bojíte a přitom se Vám líbí? Normálně dejte o sobě vědět. Lepší než se na sebe culit a pak bulet, že zas nic...

Třeba je stejný a budete čekat marně, tak ten první krok udělejte vy nbeo spíš ty dle dotazu :).

mili*
hodnocení

0x

Nic nedělej, čekej až začne on. To se ti může stát, že se zamiluješ na první pohled jako když do tebe uhodí blesk a myslíš, že i na tý druhý straně to musí být stejné. Ale někdy to tak není, on vůbec nemusí nic tušit, nezajímáš ho, nelíbíš se mu. Jen koukne a řekne si, proč po mě ta holka tak čumí? Můžeš ho zkusit ho oslovit, ale nevíš jak zareaguje. On může být velký vůl, aby jsi nelitovala. Pak si řekneš, ježiš já jsem byla blbá...Podobný případ znám.

hodnocení

0x

Pokud jsou Vaše pohledy skutečně tak intenzivní, že z nich cítíte zájem o svoji osobu, jděte štěstí naproti. Když on si netroufá...Až se zase potkáte a on na Vás bude zírat, zeptejte se ho s úsměvem, jestli chce zůstat jen u těch vašich vzájemných pohledů, nebo jestli je možnost domluvit se a zajít spolu na kafe nebo čaj a také si spolu popovídat třeba..Mluvit přece umíte oba dva...Záleží na Vás, jestli dokážete ten první krok ke komunikaci udělat Vy za oba dva..Dodejte si odvahu, nemyslete hned na nejhorší..Třeba očekává, že se osmělíte první Vy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]