Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co hledat za gestem?

Od: luky002 odpovědí: 4 změna:

Zdravím, včera jsem napsal jedné kamarádce, se kterou jsme se dlouho neviděli, zda-li by nešla ven. Navrhl jsem večer a ona odpoveděla přímo konkrétním místem a hodinou a že mě ráda uvidí. Bavili jsme se uplně v pohodě (jsem docela ostýchavý, ale nějak mi to nedělalo problém- zvláštní :D) Dali jsme svařák( oba jsem zaplatil, se slovy, že mi to příště musí oplatit). Asi po hodině, kdy jsem jí doprovodil domů( měla nějakou další akci (která začínala přesně v tu dobu co navrhla čas našeho setkání, s tím, že to nevadí, že přijde pozdě) mě při loučení objala a řekla, že je ráda že mě viděla a že se musíme sejít znovu.
ž jen to objetí mě docela dorazilo a tak jsem ho jen opjetoval. nic víc
Myslíte, že za tím může být něco více, nebo že jsem měl udělat něco více. Bral jsem to čistě jako kamarádské potkání(i když bych se za něco více nezlobil), má cenu nějak pokračovat?
Vztah jsem nikdy neměl a jsem dost bezradný v jednání s holkami.
Díky Lukáš

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Příště to naprav a obejmi ji pořádně. Pokud se přitiskne, můžeš ji políbit na tvář a do vlasů.

A když dámu pozveš, tak podmiňovat to tím, že ti to MUSÍ oplatit, je chucpe. :) To příště spolkni. Buď pozvi nebo nezvi.

hodnocení

1x

Holky jsou v projevu něžnější a kontaktnější než kluci, takže to možná neznamenalo nic. Když se setkáme s kamarádkou, kterou jsem třeba 3 měsíce neviděla, taky se obejmeme a nic v tom není. Uvidíš příště, nestav se k tomu tak kategoricky (má cenu nějak pokračovat?), vždycky má cenu udržovat kontakty, i kdyby z toho nic víc nebylo.

hodnocení

0x

Ono i přátelské objetí potěší od určitých lidí... Nehledejte za ním víc. Každý vztah se potřebuje vyvíjet a nějak uzrát. Buďte spokojený, někdo nemá ani tu kamarádku..

luky002
hodnocení

Děkuji moc, už na začátku "schuzky" řekla, že je ráda, že mě vidí. Tak uvidím příště, jak se to bude vyvíjet.
To s oplacením placení jsem práve myslel tak, že chci abychom se ještě sešli.
Určitě jsem rád za kamarádku, ani jsem práve víc nečekal, právě proto mě její gesto tak překvapilo a zmátlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]