Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trestní oznámení - vzal peníze, bez zboží

Od: atonaj odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Po zaplacení inzerátu creative-sound-blaster-x-fi-elite-pro-24-bit-7-1

p.Michalovi Kovaldovy jsem zaplatil částu předem a to 4000Kč.Vysmívá se a nic neposílá tel.nebere a poštu blokl.má smysl jít na policii.Mám doklad o zaplacení Mob.č.adresu a veškerou korespondenci včetně ved.Bazaru,který mně kontaktoval a poslal potřebné údaje.Poraďte děkuji Vladimír Janota Podotýkám,že jsem si s dotyčným dopisoval ca 2 měsíce.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Obávám se,že Vám v takovémto případě policie nepomůže.Pokud jste fyzicky zdatný pokuste se to z něj vytřískat.Takovéto "obchody" je nejlépe uzavírat z ruky do ruky.

hodnocení

0x

Já bych to klidně oznámil, případně se poradil s právníkem. Nemusí všechno pořád těm pumpům procházet. Pak si budou dovolovat čím dál víc.

hodnocení

0x

trestním oznámením nic nezkazíte, alespoň si to pak jednou nebudete vyčítat, že jste nic neudělal...

ondrasek*
hodnocení

0x

věřte tomu že na policii ztrávíte minimálně 3-5hodin (již jsem to absolvoval dvakrát) a nejspíš nic nedostanete. Ale za pokus to stojí.

hablina*
hodnocení

0x

4000,- - to bude nejspíš jen přestupek*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]