Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naše drahá Opencard

Od: janplinto* odpovědí: 1 změna:

Zdravím poradce. Chci koupit nový roční (2015) kupon na Bémkartu, abych to měl z krku a nejsem si jist, jak dlouho předem je to možné. Na webu dpp jsem to nenašel. Mám pocit, že tak lze učinit buď od 15. listopadu, nebo dokonce již od začátku listopadu, nepamatuji si to přesně. Také mě napadá, že zřejmě budu muset prodloužit platnost karty. Vypršela ke dni 31. 12. 2012 a jedno prodloužení jsem již absolvoval, pravděpodobně na dva roky, tudíž by měl čas pro repete. Docela se divím, že skutečný majitel projektu Opencard Roman Janoušek nepožadoval zpoplatnění tohoto kroku. Tak tedy - odkdy mohu dát Romanu Janouškovi dalších 4750 Kč a nutno opět prodloužit kartu? Zařazení dotazu do příslušné podrubriky snad pochopí (třebaže nepřijmou) i voliči ODS. Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Konkrétní datum jsem rovněž nenašel, pouze zmínku o tom, počátek doby platnosti lze nastavit max. 60 dní od zakoupení. Vychází mi tedy, že od 2.11. Důvod proč nenajdeme konkrétní datum, je zřejmě ten, že počátek ročního jízdného je plovoucí. Tedy 365? dní od nastaveného počátku platnosti. Svého času jsem tak byl v plusu (jak naivní představa) asi 12 dní (od doby papírových kupónů se mi to posouvalo). Jinak před nákupem doporučuji přečíst tento článek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]