Nejste přihlášen/a.
zdravím, je nějak vědecky dokázáno, že je třtinový cukr zdravější na slazení např. čaje? zkoušel jsem sladit stévií ale ten čaj mi pak nechutná (prý se z toho dá péct a není to špatné)
díky
Aby bylo každému jasno,cukr řepný i třtinový je 99,9 % sacharoza.0,1% jsou balastní látky.Pokud chcete vydávat obchodníkům těžce vydělané koruny za nic,prosím.Ještě lepší výdělek jim přinesete koupí špinavého(hnědého)cukru,který je znečištěn melasou.Nic zdravého v tom nehledejte,i když melasa bývala krmným doplňkem prasat a těm to prospívalo.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.