Nejste přihlášen/a.
Všimla jsem si, že nemají moderátorky zpráv nic na krku. Je jedno na které stanici. Nevíte proč?
Pozoruju to delší dobu a je to škoda. Budou se pak podle nich řídit i ostatní ženy. A zlatnictví přichází o tržby.
Ahoj. Abych napsal pravdu, tak jsem si nevšimnul, jak je to nyní, ale dříve takový 4-5 let, správařkám na Novu vozili z Jablonecké Kalipry, ty fungl nové kousky, co třeba ještě nebyly ani na Brněnské Kabo a Styl. Byly to takové docela velké brože a podobné bižu, vyráběné prý na zakázku. Kde jinde, než v Číně. Prý si to tam majitelka objednávala. Možná si tam taky nabrala vše, co se jí zrovna líbilo a tady z toho udělala frčáky.?
Zdravím. Všimněte si na jedničce a i na Nově nemají nic na krku. Jakoby řetízky neexistovaly. Jestli je to nová móda nebo co. Nebo nesmějí dělat reklamu.
Váš postřeh je zvláštní, já si zase naopak občas pochvaluju, jak pěkně má moderátorka zpráv sladěnou bižuterii na krku s oblečením či třeba s kravatou partnera. Je pravda, že pokaždé řetízek nemají, ale často ano. Dívám se na zprávy ponejvíc na Primu a ČT 1. Jak je tomu jinde, nevím. Jaga.
Na Primu nekoukám. Ale koukněte na jedničku nebo na Novu.
doplněno 12.11.14 07:35:Když jsem byla 2 týdny doma nemocná, koukala jsem na Čt 1 každý den a neměla řetízek žádná. Ani Marcela Augustová.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.