Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 33.let. Jsem na voziku před dvěmá tydny mě začali bolet lytka na nohou a boli mě to i pod kolenem. Jak du opatrně po zadku do postele a posunuji se rukama do předu tak to moc boli. Mažu se každy večer jak du spat nohy už se mažu tyden a bolest je stejná. Jak rano pomalu po zadku se přitahuju do křeslá tak to boli pak jak sedim v křeslé tak mě neboli nic jenom mě to bolí jak du na zem nebo do postele. Čim to muže byt? klouby mě nebolí. Prominte za chyby.
správnou diagnózu vám asi určí lékař, z mého laického pohledu by to mohl být zánět žil, záleží jestli povrchních a nebo vnitřních, být vámi, tak se nechám vyšetřit, hrozí vám třeba trombóza, neradno si s tím zahrávat
mohou vás také bolet křečové žíly
lékař vám dá nějaké léky na zánět a patrně i na ředění krve, nohy si budete muset zavazovat, pokud je to tedy nějaký ten zánět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.