Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přírodní lék Cordyceps

Od: petr02 odpovědí: 3 změna:

Objevil jsem přírodní lék zvaný Cordyceps, je to houba z Tibetu. Zajímá mě, jestli zde má s tímto někdo zkušenost a pokud ano, tak s jakými konkrétními výrobky. Často lidi píší, že je dobrý od firmy Tiens, ale cena cca 1500 kč se mi zdá dost vysoká. Od firmy Maxivitalis stojí prakticky stejné množství (110 tobolek, 500 mg cordycepsu na tobolku) kolem 300 kč a to je sakra rozdíl. Tak dělá z lidí blbce Tiens nebo nám Maxivitalis něco tají?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Blbce z lidí dělají obě firmy.

doplněno 11.11.14 20:26:

Svojí lakonickou odpovědí jsem ve zkratce řekla, co si o problému myslím. Podle mě není tibetská houba natolik fungující, aby záleželo na tom, které firmě a za co zaplatíte. Chápu, že jste chtěl slyšet něco jiného, ale jestli jsem se Vás nějak dotkla, promiňte, ovšem podle mě řešíte pseudoproblém, já bych nevěřila ani jedné z uvedených firem a vůbec bych to s nimi neřešila. Tibetskou houbu seženete i zadarmo, případně "za hubičku", od dobrých lidí.

zivotni-energie.cz/...

petr02
hodnocení

A můžete k tomu říct něco hodnotnějšího, co mi pomůže a nebo to mám považovat za výkřik?

stirecek*
hodnocení

0x
A na co to chceš? My ti tady poradíme za dvě stovky, to te vyjde ještě levněji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]