Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potrebovala bych poradit jestli se líbím jednomu muži z práce. Jsou dny kdy se na mě často dívá upřeným pohledem, někdy pohledem uhne, někdy ne. Někdy si mě zase skoro nevšímá. Jsem z toho zmatená a nevím na čem jsem.
Děkuji
Jestli ho chceš, tak se na něj pěkně usměj a pak skop oči. Jestli nezvládneš tento základní ženský koketní prvek a la Lady Diana, tak se jen krásně usměj. Jestli o něj nestojíš, koukej jinam, ne na něj.
Dál už bych to nehrotila, jestli je schopen se usmát, měl by být schopen projevit zájem, jestli ho má. Můžete se postarat leda o to, abyste na firemním večírku seděla vedle něj, pokud to půjde.
Když vás někdy nevidí nebo nevnímá, dá se předpokládat, že se soustředí na práci, to v práci někdo tak má.
Děkuji za odpovedi, usmát jsem se na něj už usmála, on mi usmev jen opětoval ale víc nic. Často ho přistihnu že se dívá, ale mate mě že nekdy si me nekdynevšímá, nebo to jen dělá?
Když nám na něj dáte telefon, zeptáme se ho třeba za Vás a zjistíme Vám to..
Ale teď vážně: My ho neznáme, nevíme, jestli se mu líbíte, nebo ne. Ani proč se na Vás dívá a někdy dělá, že Vás nevidí. Třeba očekává, že mu dáte nějaké znamení první Vy, aby si dodal kuráž a třeba Vás někam pozval. Nebojte se mu dát najevo jakkoli, že Vás zajímá, že se Vám líbí. Jen tak zjistíte, jestli ho zajímáte i Vy.
Na střední škole měl jeden spolužák zvláštní zvyk, který ostatní znepokojoval. Když o něčem přemýšlel, vybral si někoho, na koho se upřeně díval,ale ve skutečnosti ho asi ani neviděl, koukal jakoby skrz něj. Měl takový nepřítomný pohled, trvalo to několik minut, prostě řešil nějaký myšlenkový problém. A pořád na dotyčného čuměl. Nebylo to příjemné, děvčata na něj občas bafla. On se otřásl, omluvil, usmál. Ale příště to udělal zas.
Tak je klidně možné, že se pán chová stejně. A vy ho hned chcete lapit do tenátek.
Nechte tomu čas, když spolu pracujete, neuteče Vám. Třeba se časem dostanete dál. Ale nedělejte si z něj nějak nápadně kořist, někteří chlapi se toho velice bojí. Pokud u něj nějaký cit snad začíná rašit, aby se nepolekal a nevzal zpátečku. Chovejte se k němu kamarádsky, nevtíravě, nedávejte najevo, že byste byla ochotna k hlubšímu vztahu. Snad na to časem přijde sám. Nebo prostě nechce, i to může být pravda. Jaga.
kikulinko, nějakým šestým smyslem žena vycítí, jestli se muži líbí. Pokud kouká na Vás často a má rozšířený zorničky a kouká vám na postavu, tak se mu líbíte. Ještě je otázka, jestli není zadaný. Tak se s ním dejte do řeči a uvidíte, jak bude reagovat.
Dobrý den, jste si jistá, že se ten muž dívá na Vás? Nedívá se přes Vás na jinou kolegyni?
Nedívá se jen "doblba"? Nepřemýšlí nad svou prací? Pokud máte pocit, že tím vyjadřuje snad zájem, tak tomu musíte pomoci a nečekat - to se třeba ani nedočkáte. Všichni muži nejsou odvážní a lovci - někteří jedinci (možná většina) musí býti uloveni (a rádi). Zdravím!
Tak ho proste pozvete na kafe kdyz ani tak po dlouhe dobe nema kuraz on, musite udelat neco vy, pokud se vam libi. Nebo az bude priste zase koukat, opetuje usmev, tak proste vstante a dojdete za nim. Bud s pozvanim na to kafe, nebo na pokec. Ale asi je dost plachy,- tak pozor at ho nevyplasite jeste vic
treba otazka Ahoj proc na me koukas tak nebude asi prilis vhodna
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.