Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myslíte že se mu líbím?

Od: kikulinka odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, potrebovala bych poradit jestli se líbím jednomu muži z práce. Jsou dny kdy se na mě často dívá upřeným pohledem, někdy pohledem uhne, někdy ne. Někdy si mě zase skoro nevšímá. Jsem z toho zmatená a nevím na čem jsem.

Děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Jestli ho chceš, tak se na něj pěkně usměj a pak skop oči. Jestli nezvládneš tento základní ženský koketní prvek a la Lady Diana, tak se jen krásně usměj. ;) Jestli o něj nestojíš, koukej jinam, ne na něj.

doplněno 11.11.14 19:10:

Dál už bych to nehrotila, jestli je schopen se usmát, měl by být schopen projevit zájem, jestli ho má. Můžete se postarat leda o to, abyste na firemním večírku seděla vedle něj, pokud to půjde.

Když vás někdy nevidí nebo nevnímá, dá se předpokládat, že se soustředí na práci, to v práci někdo tak má. :)

kikulinka
hodnocení

Děkuji za odpovedi, usmát jsem se na něj už usmála, on mi usmev jen opětoval ale víc nic. Často ho přistihnu že se dívá, ale mate mě že nekdy si me nekdynevšímá, nebo to jen dělá?

Když nám na něj dáte telefon, zeptáme se ho třeba za Vás a zjistíme Vám to..

Ale teď vážně: My ho neznáme, nevíme, jestli se mu líbíte, nebo ne. Ani proč se na Vás dívá a někdy dělá, že Vás nevidí. Třeba očekává, že mu dáte nějaké znamení první Vy, aby si dodal kuráž a třeba Vás někam pozval. Nebojte se mu dát najevo jakkoli, že Vás zajímá, že se Vám líbí. Jen tak zjistíte, jestli ho zajímáte i Vy.

sanyo*

Třeba z pracovních důvodů nemůže a nechce ani vám případně pracovně ublížit...

filip17*
hodnocení

1x

Dobrý den,

a proč se ho nezeptáte proč se tak dívá? Jednou jsem si takhle myslel, že se líbím jedný slečně, nakonec mi řekla, že vůbec netuší kdo jsem :D bylo mi trochu trapně, ale na druhou stranu lepší než nic, staly se z nás kamarádi

hodnocení

1x

Na střední škole měl jeden spolužák zvláštní zvyk, který ostatní znepokojoval. Když o něčem přemýšlel, vybral si někoho, na koho se upřeně díval,ale ve skutečnosti ho asi ani neviděl, koukal jakoby skrz něj. Měl takový nepřítomný pohled, trvalo to několik minut, prostě řešil nějaký myšlenkový problém. A pořád na dotyčného čuměl. Nebylo to příjemné, děvčata na něj občas bafla. On se otřásl, omluvil, usmál. Ale příště to udělal zas.

Tak je klidně možné, že se pán chová stejně. A vy ho hned chcete lapit do tenátek.

Nechte tomu čas, když spolu pracujete, neuteče Vám. Třeba se časem dostanete dál. Ale nedělejte si z něj nějak nápadně kořist, někteří chlapi se toho velice bojí. Pokud u něj nějaký cit snad začíná rašit, aby se nepolekal a nevzal zpátečku. Chovejte se k němu kamarádsky, nevtíravě, nedávejte najevo, že byste byla ochotna k hlubšímu vztahu. Snad na to časem přijde sám. Nebo prostě nechce, i to může být pravda. Jaga.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Možná si jenom říká: Sakra, co tady ta ženská dělá? Místo práce zevluje po ostatních a když civí na mě, tak mě to znervózňuje a nemůžu se soustředit na práci.

Ale to musíš posoudit ty, my tam s vámi nejsme.

hahanaj*
hodnocení

0x

Kolik ti je kukulinko? Prostě si ho třeba zrovna něčím zaujala ... nech tomu volný průběh - bude-li o tebe stát řekne ti to.

filip17*

s tím, že přijde sám bych moc nepočítal je to 50 na 50. Jsou i muži, kteří potřebují, aby první krok udělala žena.

hodnocení

0x

kikulinko, nějakým šestým smyslem žena vycítí, jestli se muži líbí. Pokud kouká na Vás často a má rozšířený zorničky a kouká vám na postavu, tak se mu líbíte. Ještě je otázka, jestli není zadaný. Tak se s ním dejte do řeči a uvidíte, jak bude reagovat.

buss
hodnocení

0x

Jak zde někdo může hodnotit subjektivní pocit někoho? Dívá se upřeným pohledem na co? Do očí, na prsa, na boty ...? Máálo lidí se dívá do očí, ty jsi se mu dívala? Hodně lidí se dívá "přes". Zdraví? Sama jsi špitla ahoj? Zmatená... naivní, nezkušená. A co tak se zeptat, co čumíš?

kikulinka
hodnocení

Ano divame si navzajem do oci, byly to i nekolik vterin trvajici pohledy. Zadany neni
buss

Tož nakopnout, ať se vyjádří. Být aktivní.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jste si jistá, že se ten muž dívá na Vás? Nedívá se přes Vás na jinou kolegyni?

Nedívá se jen "doblba"? Nepřemýšlí nad svou prací? Pokud máte pocit, že tím vyjadřuje snad zájem, tak tomu musíte pomoci a nečekat - to se třeba ani nedočkáte. Všichni muži nejsou odvážní a lovci - někteří jedinci (možná většina) musí býti uloveni (a rádi). Zdravím!

donkarel*
hodnocení

0x

Tak ho proste pozvete na kafe :-D kdyz ani tak po dlouhe dobe nema kuraz on, musite udelat neco vy, pokud se vam libi. Nebo az bude priste zase koukat, opetuje usmev, tak proste vstante a dojdete za nim. Bud s pozvanim na to kafe, nebo na pokec. Ale asi je dost plachy,- tak pozor at ho nevyplasite jeste vic :-D treba otazka Ahoj proc na me koukas tak nebude asi prilis vhodna :-D

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Jestli to je jen jeden muž co se dívá tak zkuste na něj zamrkat nebo jiné ženské finty :) Ať víte na čem jste.

klaban*
hodnocení

0x

Těžko říct, co si o Vás myslí. Já třeba taky patřím do skupiny mužů, kteří nejsou lovci a nechají se lovit :) prostě raději čekám vždy na nějaký impuls od ženy, páč spousta chlapů jsou na tohle jelita (i já) a bojí se udělat první krok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]