Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 skleničky vína vs těhotenství

Od: jirka222 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla bych věděz když jsem minulý týden vypila 2skleničky vína a nyní jsem zjistila že jsem těhotná v 5týdnu jestli jsem nějak neohrozila plod.nevěděla jsem to.děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslim, ze se strachujete zbytecne, jednorazove 2 sklenicky vina urcite mimcu neublizi. Vsak se zeptejte sveho gynekologa, urcite tam budete mit cestu. ;)

hodnocení

0x

Miminkovi jste neublížila. Ublížila by jste mu, kdyby jste popíjela hojně a pravidelně a to určitě neděláte.

jirka222
hodnocení

to ne.já moc nepiju to bylo přiležitostně.

myse*
hodnocení

0x

Určitě ne. Občasná sklenička vína miminku neublíží, nebojte se.

To by tady běhala nejmíň polovina postižených lidí...;)

hablina*
hodnocení

0x

Ne, neohrozila, příležitostně si trochu alkoholu můžete dát.

hodnocení

0x

Gratuluji k těhotenství. *houpy*A taky k tomu, jak jsi zodpovědná. Kdyby tak byly zodpovědné všechny ženy! Neboj, miminku se nic nestane, ale zůstaň taková pocelou dobu *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]