Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí tinktura na bolavé ruce

Od: dako® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den milí rádcové. Ráda bych se Vás zeptala, zda máte někdo zkušenosti z doma vyrobenou tinkturou z aloe, alpy a acylpyrinu, kterou se potírají bolavé ruce. Může se použít i na bolavá záda a pomáhá to? Už dlouho mě bolí, hlavně v noci ruka a taky záda, tak uvažuji, že bych toto vyzkoušela. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nedělejte to! Zničíte si pokožku ruky a budete mít problémy dva. Hledejte pomoc přes obvoďáka u revmatologa a ortopeda! ;) Máte ruku stále stejnou? Nedeformuje se vám? Dejte pozor, abyste samoléčbou neurychlila deformaci. Fotka je ruka mé kamarádky. Artritida jako ze žurnálu.

Domácí tinktura na bolavé ruce
hodnocení

Děkuji za upozornění. Nerada bych dopadla, tak jako na fotce. Mě na rentgenu zjistili, že mám něco se šlachou, chtějí operovat, ale myslela jsem si, že bych se operaci vyhla.

doplněno 11.11.14 12:54:

Zánět karpálů nemám, řekli mě, že to je od šlachy a že se to operuje. Zkusili mě dát obstřik a ten nepomohl, ruka stále bolí. Prý je to z námahy, ale dělám jen běžné domácí práce a venku na zahradě, nic namáhavého. Jsem v invalidním důchodu.

janap*

Před operací ještě můžete zkusit rázovou vlnu. Ošetření bohužel pojišťovna neproplácí. Mě to ale pomohlo, měla jsem klasickou myšitidu, tj. šlachy namožené od práce na klávesnici a s myší. Jestli je ošetření rázovou vlnou vhodné pro Váš problém Vám řekne ortoped a ten také ošetření předepíše.

hodnocení

Janap - děkuji, zkusím se na to doktora zeptat.

Vy už diagnozu máte? Zánět karpálů? A na rehabiltaci jste už chodila? Jakou máte práci?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]