Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturitní ples

Od: fishbone odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám dotaz ohledně maturitního plesu,který mě čeká již v únoru.

Do tanečních jsem nechodil, neměl jsem čas, hlavně z důvodu tréninků (3 - 4 x týdně) a ani se mi tam moc nechtělo. Proto bych se chtěl zeptat, zda do tanečních někdo nechodil a měl ples, jak jste to zvládli?

Děkuji za odpověď.

Hezký den

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

bych řekl, že si z toho děláš zbytečný starosti, beztak budeš mít v době plesu trénink *smich*

faithoncemore*

:-D ...Pavouk, dávej na sebe pozor, ať Tě nic nepřejede, Ty bys mi tu chyběl :)

hodnocení

2x

Nebyla jsem v tanečních ani na plesu. Měla jsem k tomu svoje důvody. Nelituji toho.

lindaf*

Ahoj, maturák mám příští rok a taky jsem se toho děsila, ale navštívila jsem kamarádky a nemáš se čeho bát! Předtančení a půlnočko je většinou něco skupinového to znamená nácviky, máš tam potom sólo s rodiči a to je spíš takové ploužení se, žádný pořádnný tanec, pak sólo s učiteli, kterého se ani nemusíš účastnit a pak ve volné zábavě a pak i po maturáku se trsá na modernější muziku ;)

faithoncemore*
hodnocení

1x

Jestli jde o to, že neumíš tak úplně tančit, nevadí, tanči jako Chandler :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]