Nejste přihlášen/a.
Jsem na podpoře a získání přijatelného místa nevidím dobře. Za stavu euforie jsem se rozhodl otevřít ve vesnici mezi Zručí nad Sázavou a Kácovem nad Sázavou. bazar všemožného.Jsem hned u silnice , prostory mám, náklady skoro žádné. Asi bych měl otevřeno st, čt, pá, so. Bazar by byl ještě podpořen umístěním na internetu. Manželka si ťukla na čelo a vyjádřila negativní názor. Zdůrazňuji, že neočekávám zbohatnutí, stačí, když to bude trochu životaschopné. Co myslíte?
Já si myslím, že to co si myslíte, to je jen sen. Drahý sen. Za vykupované předměty musíte zaplatit a kupec se nenajde. Tedy zboží vám zůstane na skladě. Doba džánků a kol z vozů na chalupu už pominula. Oblečení si každý koupí levně nové u asiatů a ještě levnější v zahraničních sekáčích. Domácí přístroje? Elektra se předhánějí ve slevových akcích. Vždycky, když mám cestu do Mar.Hor Ostravě, nakouknu do bazaru. Fascinují mě staré věci, jejich historie a přemýšlím, s jakou láskou někdo tyhle předměty kupoval. Koupila jsem si hrníčky a talíře na zahradu. Ale jinak je to zaprášená veteš. Od skříní, chomoutů, až po litinová kamínka zvaná Vincek.
Nepřemýšlejte, co chcete vy. Přemýšlejte, kdo bude vaše věci chtít. Kdo vytáhne peněženku a zaplatí za ně.
Je to podivná doba!
Máš prostory a jsi u silnice. To je sice hezké, ale pro začátek musíš mít dostatek zboží. A to zboží musí být alespoň částečně z té silnice vidět. Zákazníky nepřiláká nějaká cedule u cesty. Ta mu nepoví, jestli stojí za to zastavit a jít se podívat. Taky musí mít možnost pohodlně zaparkovat.
Já bych to taky zkusil.Pokud bych nesehnal práci ve sklárnách v Sázavě - mám tam zetě a prý berou. Je to pořád lepší,než sedět doma a nabízet se jak stará pussy. Ale bazar jako komisní prodej,tedy dát dotyčnému peníze až věc prodám. Vlastně zprostředkování.Poohlédnout se v sousedních městech,jaká je tam konkurence,udělat si reklamu. a počáteční neúspěchy nevzdávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.