Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se nemá pít černý čaj s mlékem?

Od: jirinaa* odpovědí: 7 změna:

Velmi často se setkávám s názorem, že čaj se nemá pít s mlékem. A mně tato kombinace chutná. Mám se tedy pití čaje s mlékem vzdát?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Je to naprosto neškodná kombinace.

hodnocení

2x

Tak to je zvláštní. Ve školce dětičky dostávaly ke svačinám čaj s mlékem alespoň 1 - 2 x týdně. Na jídelníčku bylo napsáno "švédský čaj"

A nikomu po něm nikdy nic nebylo. Tak nevím. Jaga.

hodnocení

1x

Už přes 30 let nepiju nic jiného než kávu mlékem (smetanou!) když mám chuť tak černý čaj s mlíkem,pkd honí mlsná tak si zaleju rozpustnou kávu horkým mlékem (mletá zrnková není to pravé ořechové!) Vše myšleno z doma vařených nápojů,jinak samo cca 2litry vody!Problémy nemám animkdyž vypiju svou denní normu cca litr a půl kávy s tím,že poslední klidně před uložením se ke 4 sloupkům (do postele) !

jmhad*
hodnocení

0x

když chutná,tak to piju

jirinaa*
hodnocení

Děkuji za vaše názory. No, jsem tam, kde jsem byla. Nic přesvědčivého ani pro ani proti.

iz*

klidně pijte, co Vám chutná.

kubaaa*
hodnocení

0x
Proc zde zakrocila cenzura? Nechci byt hnidopich, ale treba ma odpoved, ktera byla 8x ohodnocena, asi nebyla zase tak spatna, aby musela byt smazana. Nebo se mylim?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]