Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oddlužovací centrum Brno

Od: boran* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den ,rád bych se informoval na společnost oddlužovací centrum s.r.o. v Brně. Předem děkuji za reakce

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Zkušenosti s firmou: PodvodneFirmy.cz//... Jde-li Vám o návrh na oddlužení, obraťte se radši na právníka. Cena za sepsání návrhu bude ± stejná a ušetříte si starosti ...

sebod*

Ceny se dost liší. Od sepsání Návrhu zadarmo až po 25.000,- Kč za jednotlivce

haman

Add ivzez, na Tebou uvedeném serveru jsou snad všechny větší firmy, protože není možné se zavděčit všem. Proto bych to nebral jako relevantní odkaz. Navíc většina lidí plive na jednatele firmy či na jeho bývalé aktivity...

Samotné Oddlužovací centrum je naprosto transparentní firmou s kamennými pobočkami po celé republice - oddluzovacicentrum.cz/... Odvádí velmi dobrou práci, protože za dobu svého působení měli 100% úspěšnost schválení návrhů soudem. Bohužel o tom se žádný klient nezmíní...

Podívejte se například na FB stránku facebook.com/... - nejsou tam žádní rozčílení klienti, ale téměř 2500 fanoušků.

doplněno 20.01.15 01:55:

Ještě bych doplnil, že nechat si udělat návrh na oddlužení od právníka je docela risk, protože ne každý má s tímto zkušenost a kvalita právníků je asi tak rozdílná, jako u jednotlivých oddlužovacích společností.

sebod*

haman. Napostý souhlas s Tvým dovětkem. Ano, většina právníků se oddlužením nezabývá a jestliže Návrh sepíší, tak je to občas *zed*.

Pro tazatele. Nehledejte na netu. Ptejte se lidí, kteří již v oddlužení jsou, kdo jim Návrh sepsal. Zda šlo o"pouhé sepsání", nebo jestli dotyčný byl schopen jim poradit co a jak udělat. Zda byl dlužníkovi k dispozici nejen do doby přezkumného jednání (soudu), ale i potom po celou dobu oddlužení. Je to totiž jako všude v jiných službách : někdo odvede svoji práci poctivě, jiný si chce pouze vydělat peníze za sepsání a Vy jako dlužník ho až tak nezajímáte.

dohnalek

Souhlasím, že právníkem sepsaný návrh nemusí projít. Také jsou velké rozdíly v cenách. Abivii jsem kvůli vysoké ceně zavrhl. Mě to dělala společnost Oddlužovací centrum Jitky Vosáhlové a byl jsem odmítnut. Zjistilo se, že její zaměstnanec Pavol Flamík vyinkasoval peníze, návrh mi dělal sám a podělal mi to. Pak mě oslovil dopisem p. Gottwald z Insofer s.r.o. ze Sokolnic, ve smlouvě je záruka vrácení peněz a navrch by mi vyplatili pokutu 5000 Kč v případě odmítnutí. Návrh mi udělali do týdne a za 10 dnů po podání jsem byl povolen. Cena byla adekvátní a můži hradit ve splátkách. A hlavně mám klid.

kozlik

Zdravím, pane Dohnálku,

jen bych rád upřesnil Váš příspěvek, společnost paní Jitky Vosáhlové se jmenuje Dluhové centrum (ne Oddlužovací). Pan Flamík je známá "firma" a je nutné se mu obloukem vyhýbat.

hodnocení

0x

Radasi bych zkusil poradnabrno.eu/... nebo dchb.charita.cz/... .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]